Lukuaika: Baronalle valmistumassa hulppeat toimitilat

Baronalle valmistumassa hulppeat toimitilat

Aurinkorannikon ylivoimaisesti suurin suomalainen työnantaja Barona jatkaa laajenemistaan. Uudet toimitilat Mijasin Las Lagunasissa ovat viittä vaille valmiit. Avajaisia vietetään ensi keskiviikkona.

Antti Pekkarinen
Antti Pekkarinen
2 min lukuaika
Baronan uusia toimitiloja Mijasin Las Lagunasiin on valmisteltu pitkään ja hartaasti.

-En yhtään häpeile sanoa, että näistä tiloista tulee Málagan alueen hienoimmat toimistotilat. Tavoitteena on ollut, että työpaikalla voidaan hyvin. Uskon, että näissä tiloissa tuo tavoite toteutuu, Baronan Espanjan palvelukeskuksen johtaja Marianne Eliasson sanoo.

Monipuoliset toiminnot

Barona tilasi uuden tilansa suunnittelun suomalaiselta Worksapace -yritykseltä, joka on alansa edelläkävijä koko maailmassa. Workspace on erikoistunut tehokkaiden ja viihtyisien työtilojen suunnitteluun.

-Uusissa tiloissa on huomioitu työntekijöiden tarpeet monipuolisesti. Esimerkiksi sosiaalitilat ovat tilavat ja käytännölliset. Meiltä löytyy myös iso sauna, elokuvasali ja kuntosalivälineitä.

Rakennuksen alla on myös Baronan oma autohalli, jonne laskeudutaan erityisellä autohissillä.

Palvelukeskuksen johtaja Marianne Eliasson voi pikkuhiljaa huokaista, kun iso projekti uuden toimitilan remontoinnissa alkaa olla valmis. Taustalla tilojen sisäpihan näyttävä muraali.

- Mainos -

Sähkö tuotetaan itse

Yksi mielenkiintoinen yksityiskohta on sähkön tuotanto. Rakennuksen katolle on asennettu runsaasti aurinkopaneeleita, jotka tuottavat kaiken toimiston tarvitseman sähkön.

-Paneeleita asennetaan jatkossa vielä lisää, ylijäämäsähkön voimme käyttää nykyisten Elolan tilojemme tarpeeseen. Tällaiset energiaratkaisut ovat sekä ekologisesti että taloudellisesti mainioita toimintatapoja.

Barona tuottaa uusien tilojen sähkön kokonaan itse aurinkopaneeleilla.

Tilaa uudessa toimistossa on vähän yli 200:lle työntekijälle. Kun lasketaan yhteen nykyiset Elolan tilat ja uusi toimisto, kapasiteettia on lähes 600:lle työntekijälle.

-Aluksi meiltä siirtyy Elolasta uusiin tiloihin noin 60:n ihmisen joukko. Uusien toimeksiantojen ja jo olemassa olevien kasvamisen myötä uudetkin tilat täyttyvät nopeasti.

Uudella toimistolla vietetään juhlavia avajaisia ensi viikon keskiviikkona. Siihen asti viimeistelytöitä tehdään vielä ahkerasti.

-Avajaisiin osallistuu arvovaltainen porukka. Mijasista tulee pormestari seurueineen ja myös Fuengirolasta tulee mittava edustus kaupungilta. Baronalta tulee Suomesta toimitusjohtaja ja pääomistaja. Ja totta kai kutsuttuina on mittava joukko paikallisia yhteistyökumppaneitamme, Eliasson iloitsee.

Uudet tilat ovat näyttävät ja toimivat. Kaikki yksityiskohdat on huomioitu työn tehokkuuden ja viihtyvyyden kannalata.
Töitä riittää vielä, ennen kuin uudet tilat ovat valmiita vastaanottamaan motivoituneita työntekijöitä.

- Mainos -

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *