Lukuaika: LIONSin juniorit dominoivat rullakiekossa

LIONSin juniorit dominoivat rullakiekossa

Lauantaina 11.5. pelattiin Santa Fen kentällä Fuengirolassa rullakiekon juniorisarjojen finaaliturnaukset.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Voittajien on helppo hymyillä! (Kuvat: Félix Alcalá)

Andalusian juniorimestaruudet ratkottiin neljässä ikäluokassa: Benjamín (10-11 vuotiaat), Alevín (12-13 vuotiaat), Infantil (14-15 vuotiaat) ja Juvenil (16-17 vuotiaat).

Turnauksen kotijoukkueella Fuengirola LIONSilla oli jokaisessa ikäluokassa joukkue mukana, ja menestys oli lopulta huikeaa, leijonat kaapivat neljästä mahdollisesta mestaruudesta kaikki.

Nuorimmassa Benjamín ikäluokassa LIONS kaatoi finaalissa Lagartos Jaénin maalein 4-1.

Alevín-luokan loppuottelussa LIONSin joukkue kohtasi Sevillan, joka jäi jyrän alle fugelaisten voittaessa peräti 13-3.

- Mainos -

LIONS ja Sevilla kohtasivat myös seuraavassa, Infantil ikäluokassa. Runsasmaalisen ottelun ja mestaruuden vei LIONS lukemin 11-8.

Vanhimpien juniorien Juvenil-luokassa LIONSin finaalivastustajaksi asettui Sancti Petri. Voitto kirjattiin kotijoukkueelle maalein 8-3.

Fuengirola LIONS oli ylivoimainen rullakiekon Andalusian liigassa.

Andalusian mestaruudesta pelattiin myös 8-9 vuotiaiden Prebenjamín ikäluokassa. Joukkueiden vähäisen määrän vuoksi nuorimmat eivät kuitenkaan pelanneet finaaliturnausta, vaan mestariksi nousi suoraan runkosarjan jälkeen – arvasit oikein: Fuengirola LIONS.

Kun viiden juniorimestaruuden päälle lisätään aikuisten sarjan mestaruus, jonka Fuengirola LIONSin Vikings-joukkue voitti viikkoa aiemmin, voitaneen todeta, että Andalusian rullakiekkovaltikka lepää aika tukevasti Fuengirolan leijonien tassuissa.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *