Lukuaika: Henkka Aflecht: Lähikaupan myyjä luuli että minulla on oma haaremi

Henkka Aflecht: Lähikaupan myyjä luuli että minulla on oma haaremi

Henkka Aflecht paljastaa Fuengirola.fi:n kolumnissaan todellisen syyn sille, miksi suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika

Suomessa asuu maailman onnellisin kansa.

Tästä on varmasti huumoria revitty suuntaan ja toiseen viimeinen vuosikymmen. Viimeksi tänään, kun joku tilasto kertoi Suomen olleen maailman kylmin maa. Itsekin olen tuota asiaa naureskellut, mutta tiedän vihdoin, millä siihen tutkimustulokseen on päästy.

Tammikuun alussa päätin keittiötä vihaavana miesoletettuna aloittaa kokeilun, jossa otan luokseni lomailemaan lämmöstä haaveilevia daameja, joilla elämäntavat ovat terveelliset ja he kokkaavat – jos nyt ei ihan treenisafkaa, niin terveellisesti kuitenkin.

Kokeilu on ollut loistava. Elopaino on pysytellyt suunnilleen samassa ja nenän eteen on ilmestynyt aamusta yömyöhään ruokaa, ihan vain vastaamalla nälkäkysymykseen ”Kyllä”.

- Mainos -

Ainoa ohut miinus, jos sen nyt miinukseksi haluaa laskea, on ollut läheisen kaupan miesmyyjä. Kun astelin huhtikuun lopussa kauppaan valtavan suurille ruokaostoksille jo seitsemännen eri naisen kanssa, jonka kanssa ostimme myös koko kärryllisen naisten menkkatarvikkeita vieraskylppäriini tulevaisuuden varalle, hän katsoi mua varsin kysyvästi.

Itseäni hiukan hävetti, kun tajusin toimintani näyttävän melko oudolta, mutta sitten muistin espanjalaisen machokulttuurin, jossa tuo naishaaremi voisi olla hyvinkin kadehdittava asia. Sittemmin olen mennyt siihen kauppaan jälleen uuden naisen kanssa ihan rinta rottingilla. Hän kun ei tiedä, että ruoka on ainoa nautinto, mitä heiltä on tarjolla. Annetaan hänen ajatella minut viiskymppisenä orina, jolla vientiä riittää.

Se mihin tämä vaihtuva naiskaarti sitten liittyi, oli se onnellisuus. Jokainen heistä on nimittäin viihtynyt Aurinkorannikolla loistavasti ja haaveillut joskus voivansa asua täällä useita kuukausia vuodesta. He ovat haaveillen katsoneet Mijas Pueblon kapeita kujia ja näköalatasanteen auringonlaskuja. Lähtöä edeltävänä päivänä he ovat istuneet keskellä talvea kukkamekossaan allaspihalla ja katselleet merimaisemaa.

Silloin ymmärsin, miksi suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa. Heillä nimittäin on Suomesta matkaa Málagaan vain neljä ja puoli tuntia.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *