Lukuaika: Bussimatkustaja puri poliisia ja aiheutti massiivisen operaation Aurinkorannikolla

Bussimatkustaja puri poliisia ja aiheutti massiivisen operaation Aurinkorannikolla

Aggressiivinen mies kävi ensin muiden bussimatkustajien ja lopulta poliisien kimppuun aiheuttaen usealle vammoja.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Guardia Civil joutui rientämään avuksi hillitsemään raivokohtauksen saanut bussimatkustajaa Espanjan Aurinkorannikolla Mijasissa.

Erittäin aggressiivisesti käyttäytynyt bussimatkustaja aiheutti melkoisen poliisioperaation Mijasissa, Espanjan Aurinkorannikolla viime sunnuntaina (12.5.). Lopulta neljä poliisiakin sai vammoja ennen kuin riehuja saatiin taltutettua

Rähinä sai alkunsa, kun senegalilaista syntyperää oleva mies nousi bussiin Mijasissa viiden aikoihin sunnuntai-iltapäivänä. Aggressiivisesti käyttäytynyt mies oli alkanut huutaa ja mekastaa bussissa niin paljon, että kuljettajan oli pakko pysäyttää auto tiensivuun.

Guardia Civilin konstaapeleiden saavuttua paikalle riehuja oli ehtinyt jo lyödä useampaa matkustajaa, joiden joukossa oli ainakin yksi iäkäs mies ja yksi nuori poika.

Vaati kahdeksan poliisia saattaa rähinöitsijä autoon

Mies ei suostunut yhteistyöhön Guardia Civilin poliisien kanssa, vaan päin vastoin jatkoi aggressiivista riehumista, kieltäytyen poistumasta bussista. Niinpä konstaapelit kutsuivat paikalle virka-apua Mijasin paikallispoliisista, josta saapui vielä kaksi poliisia lisää.

- Mainos -

Lopulta neljän Guardia Civilin ja kahden paikallispoliisi onnistui yhdessä poistaa mies bussista, mutta helpolla tämä ei antautunut. Kuudesta poliisista peräti neljä sai vammoja miehen poikkeuksellisen aggressiivisen riehumisen seurauksena. Kaikkien neljän vammat vaativat myös lääkintätoimenpiteitä.

Lopulta rettelöitsijä saatiin kahdeksan poliisin voimin poliisiautoon, missä hän jatkoi hakkaamista, potkimista ja raivoamista.

Yhtä poliiseista hän puri rintaan.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *