Viihde

Gugi ja Olli kimppakeikalla

Gugi Kokljuschkin ja Olli Ahvenlahti ovat hieno parivaljakko lavalla.

Gugi Kokljuschkin on legenda. Hän on suomalaisen musiikkielämän takapiru ja eturivin tähti. Legenda on myös hänen soittokumppaninsa Olli Ahvenlahti. Herrain yhteinen esiintyminen on rentoa, herkkää, humoristista ja ennen kaikkea koskettavaa.

 

Topmost-yhtyeen riveistä tuttu laulusolisti ja musiikkineuvos Gugi Kokljuschkin yhdistää voimansa jazzpianisti ja mm. Vesa-Matti Loirin säestäjänä toimineen Olli Ahvenlahden kanssa. Tänä vuonna esitystä ovat värittämässä Fuengirolassa eri yhteyksissä soittaneet kaverit Hans Englund (kitara) sekä Hasse Rautio (percussion).

Tunnelmallinen ohjelmisto koostuu Gugin soolouran aikana levyttämistä kappaleista, joista moni on tullut tutuiksi radion kuuntelijoille. Mukana on luonnollisesti myös Topmost klassikoita.

Oman osansa saavat myös Gugin lemppari ikivihreät. Tunnelmallista ja intiimiä konserttia värittävät biiseissä huippumuusikoiden Ollin, Hansin ja Hassen solistiset instrumentaaliosuudet. Koko elämänsä musiikin kanssa viettäneillä kavereilla on myös paljon hauskaa kerrottavaa kokemuksistaaan eri rooleissa. Gugin juonnot levyttämiensä kappaleiden synnystä ovat yleisölle mielenkiintoista kuunneltavaa. Konsertissa liikutaan tunnelmasta toiseen….. tippa tulee ehkä linssiin mutta nauraakin saa.

Gugi & Co. Esiintyvät Kukossa lauantaina 23.11. klo 20. Liput keikalla saa ennakkoon Centro Finlandian Infosta tai soittamalla +34 646111203.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa