Viihde

Beatlesia seitamaisin sovituksin

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Tässä yksi tulkinta populaarikulttuurin versioiduimmasta valokuvasta. Alkuperäinen koristi Beatlesin Abbey road -levyn kantta.

Seita & Friends heittäytyy Beatlesin vietäväksi. Ensi keskiviikkona yhtye kahlaa läpi Beatlesin jättimäistä tuotantoa. Kuulemme Beatlesia seitamaisin sovituksin.

Katalogi on niin laaja, ettei siitä yhtenä iltana päästä kuulemaan kuin pieni pintaraapaisu, mutta mukana ovat varmasti monet tutut klassikot ja varmasti myös sitä vähemmän kuultua Beatlesia. Beatles aarrearkku on erityisen antoisa. Sieltä löytyy raakaa rock´n´rollia, kevyttä poppia, jousitaustoilla soitettuja balladeja ja mystisiä, itämaisin vaikuttein maustettuja lauluja.

She loves you, Yesterday, Let it be, A hard days night, Girl, Get back, Michelle, Help, Hold me tight, I saw her stantding there, Norwegian wood, Something….. Lista on loputon. Näistä upeista kappaleista Seita & Friends on sovittanut oman näköisiään versioita. Beatles-laulujen lisäksi illassa kuullaan muitakin valikoituja helmiä 60-luvulta. Laita varaus sisään sähköpostitse osoitteeseen [email protected] .

https://fuengirola.fi/category/viihde/

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa