Benalmádena ei saa uutta juna-asemaa

Benálmadena n jo pitkään toivonut uutta asemaa Nueva Torrequebradaan. Esitys on jälleen torpattu.

Benalmádenan pormestari Victor Navas nosti tammikuussa jällen esiin kaupungin toiveen, jonka mukaan Málagan ja Fuengirolan väliselle rataosuudelle pitäisi rakentaa uusi asema Nueva Torrequebradan alueelle. Asema sijoittuisi nykyisten Torremuellen ja Arroyo de la Mielin asemien väliin.

Ehdotusta käsiteltiin parlamentissa ja liikenneministeriö totesi, ettei hanke ole kannattava. Sen mukaan uusi asema palvelisi vain pientä ihmisjoukkoa, eikä se näin ollen olisi sen rakentamiseen ja ylläpitämiseen kuluvien rahojen arvoinen.

Benalmádena on toivonut uutta juna-asemaa jo pitkään, ja pormestari Navasin mukaan sen saamista aiotaan jatkossakin edistää sitkeästi.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...