Perinteikäs Ruiskukka golf Mirafloresissa

Perinteikäs Ruiskukka golf Mirafloresissa

Aurinkorannikon Kokoomus on järjestänyt jo yli kahden vuosikymmenen ajan kevään merkittävintä suomalaisten golfkilpailua. Ruiskukka golf pelataan tänäkin keväänä, pelikenttänä on tällä kertaa Miraflores golf.

Ruiskukassa pelataan yhteispeliä, pelimuotona on best ball. Kisa käydään kahden hengen joukkueissa, molemmat pelaajista pelaavat omaa peliään. Reikä kerrallaan lopulliseen tuloskorttiin päätyy sen pelaajan tulos, jolla on kyseiseltä reiältä enemmän bogey-pisteitä.

Sääntöjä noudatetaan ja pisteet lasketaan oikein, mutta tärkeintä Ruiskukassa on mukava iltapäivän vietto hyvässä seurassa. Tässä kisassa tapaa usein sellaisia golfareita, joista tulee myöhemmin vakituisia pelikavereita Aurinkorannikolla.

Pelin jälkeen nautitaan 3-ruokalajin ateria juomineen Mirafloresin laadukkaassa ravintolassa. Ruokailun yhteydessä toimitetaan myös palkintojenjako kullekin menestyksensä mukaan. Yleensä Ruiskukassa myös vaatimattomammin pelanneet voivat päästä arvonnan kautta hyville palkinnoille. Ruokailuun voivat osallistua myös pelaajien avecit.

Kilpailun suojelijaksi saapuu tänä vuonna Kokoomuksen kansanedustaja Pia Kauma.

Kilpailumaksu, joka sisältää ruokailun on 100€. Ilmoittautua voi joko aurinkokoomus.fi -sivustolla tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] . Kilpailu pelataan tulevana sunnuntaina 27.3. Muutama paikka on vielä sunnuntain kisaan jäljellä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...