Kevään viimeinen retki Sevillaan

Parque de Maria Luisa, Plaza de America, Plaza de España, vanhat juutalaiskorttelit ja tietysti katedraali. Siinä vain osa Sevillan hohdosta, johon pääsee tutustumaan Sevillan retkellä.

Sevilla on matkatoimisto Meriatur.com:n pitkäaikainen retkisuosikki. Eikä sen suosio retkikohteena ei ole mikään yllätys. Kaupungissa riittää koko, näköä, historiaa ja kulttuuria vaikka muille jakaa.

Kun tähän Espanjan neljänneksi suurimpaan kaupunkiin lisätään sen ainutlaatuinen rento tunnelma, herkullinen ruoka, kohtuullinen hintataso ja lyhyehkö etäisyys Aurinkorannikolta, voidaan todeta että kyseessä on todellinen unelmakohde.

Meriaturin retkeläisiä opastaa Anssi Marstela, jolla Sevillan kiehtova ja suuruudenhullu tarina on hyppysissä yli 20 vuoden kokemuksella. Kaupungissa, jossa lähes jokaiseen kadunkulmaan liittyy isompi tai pienempi pala historiaa, eivät kertomukset lopu kesken.

Missä kuuluisa Don Juan liehitteli naisia? Missä Sevillan parturi piti vastaanottoaan? Missä juhlittiin Figaron häitä? Nämä ja lukuisat muut, pienemmät ja suuremmat tarinat, värittävät päivää ja pitävät mielenkiinnon huipussaan. Eikä Sevillan nykypäiväkään jää paitsioon.

Luvassa on päivä, jonka anti viipyy mielessä vielä pitkään reissun jälkeenkin. Kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Meriatur.com:n päiväretki Sevillaan tiistaina 26.4. Lähtö aamuvarhaisella ja paluu iltamyöhällä. Lisätiedot osoitteesta meriatur.com.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...