Auton töytäisemä brittinainen menehtyi sairaalassa

Henkilöauto törmäsi suojatiellä iäkkääseen brittipariskuntaan Fuengirolassa tiistaina iltapäivällä. Sairaalaan viedyn parin rouva menehtyi saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Onnettomuus sattui tiistaina klo 16.45 ns. junakadulla, eli avenida Nuestro Padre Jesús Cautivolla, feria-alueen edustalla. Iäkäs brittipariskunta oli ollut ylittämässä suojatietä siten että mies työnsi rouvaa pyörätuolissa. Kohdalle osunut henkilöauto törmäsi pariskuntaan, ja törmäyksen seurauksena molemmat vanhukset saivat vakavia vammoja ja vietiin sairaalaan.

Seuraavana päivänä rouva menehtyi saamiinsa vammoihin Costa del Solin sairaalassa. Mies on edelleen saman sairaalan teho-osastolla.

Onnettomuusauton kuljettaja jäi paikalle selvittämään asiaa, ja poliisi suoritti hänelle normaalit alkoholi- ja huumetestit, jotka Diario Surin saamien tietojen mukaan olivat negatiiviset.

Poliisi tutkii luonnollisesti tapahtumien kulkua. Tällä hetkellä näyttää siltä, että auton nopeus on ollut hiljainen, ja törmäys on todennäköisesti johtunut siitä, että aurinko on häikäissyt kuljettajaa, joka ei ole nähnyt pariskuntaa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...