Benalmádenan perhospuistolle arvostettu matkailupalkinto

 

Remarkable Venue Awards on Tiqets -nettisivuston organisoima palkinto, joka voidaan antaa esim. eläintarhoille, teemapuistoille tai museoille, jotka nousevat tavalla tai toisella muiden yläpuolelle.

Benalmádenan perhospuisto on lajinsa suurin ja monipuolisin koko Euroopassa. Siellä voi käyskennellä jopa yli 1.500 eri perhoslajin keskellä. Ympäri maailmaa kootut perhoset lentävät vapaina eksoottisessa ympäristössä, jossa on myös vesiputouksia ja runsaita kukkaistutuksia.

Espanjan parhaaksi nähtävyydeksi valitseminen tarkoittaa myös sitä, että perhospuisto edustaa Espanjaa tammikuussa Amerikassa järjestettävässä finaalissa, jossa valitaan koko maailman paras nähtävyys.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...