Fuengirola tarjoaa ilmaiset kyydit

 

Tapahtuman kunniaksi Fuengirolan kaupunki tarjoaa keskiviikkona, 22. päivänä syyskuuta mahdollisuuden matkustaa kaupungin busseilla ilmaiseksi.

Tempauksella kaupungin johto haluaa kehottaa ihmisiä jättämään edes tuona yhtenä päivänä oman auton kotiin ja liikkumaan julkisella liikenteellä. Näin asukkaita ohjataan tutustumaan ja hyödyntämään jatkossa enemmän julkista liikennettä ja vähentämään yksityisautoilua.

Fuengirolan pormestari Ana Mula sisällytti viimeisimpään vaalikampanjaansa myös lupauksen siitä, että Fuengirolan virallisesti kirjautuneet asukkaat saisivat jatkossa kulkea kaupungin linja-autoilla maksutta. Tämän toteutumista odotetaan vielä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...