Nauti maailmankuuluista musikaaleista ilmaiseksi

 

Jos laadukkaat musikaalit tuntuvat lainkaan sellaiselta asialta, joka voisi kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti suunnata Youtubeen ja etsiä sieltä kanava ”The Shows Must Go On”. Huomaa kirjoitusasu: Shows on monikossa, erotuksena Queenin hittikappaleesta.

The Shows Must Go On -kanava tarjoaa näin koronakriisin aikana joka perjantai Andrew Lloyd Webberin huikeita musikaaleja maksutta. Kyseessä ei ole mikään laiton viritys, vaan kanavalla on Webberin lupa esityksiin.

Andrew Lloyd Webber on yksi maineikkaimmista musikaalien säveltäjistä. Hänen kynästään ovat lähtöisin sävelet muun muassa Evita, Jesus Christ Superstar, Cats, The Phantom of the Opera, The Wizard of Oz ja School of Rock musikaaleihin, jotka ovat pyörineet vuosia, jopa vuosikymmeniä, niin Lontoon West Endissä, New Yorkin Broadwayllä, kuin ympäri maailmaa kiertävillä kiertueillakin. Lisäksi hän on säveltänyt myös tukun elokuvamusiikkia.

Andrew Lloyd Webber on saanut uransa aikana muun muassa yhden Oscarin, kolme Grammy-palkintoa ja Golden Globen.

The Shows Must Go On -Youtubekanava aloitti näytöksensä 3. huhtikuuta Donny Osmondin tähdittämällä versiolla Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat -musikaalista. Viime viikon perjantaina vuorossa oli vuoden 2012 areenakiertueversio musikaalista Jesus Christ Superstar.

Tämän viikon perjantaina tarjolla on, jos mahdollista, vieläkin suurempi hitti. Esitysvuorossa on nimittäin vuonna 1986 Her Majesty’s Theatressa, Lontoossa ensi-iltansa saanut The Phantom of the Opera. Tarjolla on vuonna 2011, musikaalin 25-vuotis juhlavuoden kunniaksi Royal Albert Halliin sovitettu versio, jonka päätähtinä nähdään Sierra Boggess ja Ramin Karimloo. Kaikkiaan suurtuotannon rooleissa ja orkesterissa on mukana yli 200 henkeä.

Andrew Lloyd Webberin kulloinenkin musikaali tulee katsottavaksi The Shows Must Go On -Youtubekanavalle perjantaisin klo 20 Espanjan aikaa. Kukin musikaali pidetään kanavalla katsottavissa 48 tunnin ajan, joten minuutilleen ei tarvitse kanavalle osua.

Tällä viikolla kanavalla nautitaan siis The Phantom of the Operasta. Tulevien viikkojen esityksiä ei vielä ole paljastettu, mutta kanavan tervehdysvideolla Lloyd Webber itse toteaa, että ainakin hänen oma suosikkinsa By Jeeves on luvassa lähiviikkoina.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesäjuoma?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos