Vaikuttaako Norwegianin tilanne Málagan lentoihin?

Eurooppalaisten ilmailuviranomaisten tekemän suosituksen mukaisesti Norwegian on päättänyt keskeyttää toistaiseksi yhtiön Boeing 737 MAX -koneiden operoinnin. Norwegian on tiiviissä yhteydessä ilmailuviranomaisten ja Boeingin kanssa ja seuraa heidän suosituksiaan ja ohjeitaan. Toistaiseksi lentoyhtiöstä ei osata vastata, mihin kohteisiin keskeytykset vaikuttavat.

Aurinkorannikon näkökulmasta tilanne on huolestuttava. Norwegian lisäsi Helsingin ja Málagan välisten lentojen määrää viime syksynä runsaasti. Suurin osa reittiä tarvitsevista suomalaisista käyttää tällä hetkellä juuri Norwegianin lentoja. Norwegian lentää jopa kaksi kertaa päivässä Suomesta Aurinkorannikolle.

-Emme osaa vielä sanoa, miten keskeytykset vaikuttavat Málagan lentoihin. Selvitys siitä, mitä reittejä joudutaan mahdollisesti peruuttamaan on käynnissä. Olemme välittömästi yhteydessä, kun asia selkenee, kertoo Tarja Valde-Brown Norwegianin tiedotuksesta Fuengirola.fi -lehdelle.

Seuraamme tilannetta ja päivitämme uudet tiedot heti, kun niitä saamme.

Päivitys klo 20.00:

Ylen uutisen mukaan Malagan lennot lennetään Helsingistä normaalisti. Esimerkiksi Gran Canarian ja Tukholman lentoja on peruttu.

 

 

Antti Pekkarinen

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...