Viihde

Tulista Flamencoa Sevillasta

La Zingara ja David Manzano tuovat aidon flamencon Sevillasta Fuengirolaan.

Flamenco on Andalusian bluesia. Se on musiikkia ja tanssia, jossa rakkauden tuska ja elämän haasteet puretaan säveliksi ja askeliksi. Oikea flamenco on upea taiteen laji, Fuengirolassa siihen törmää turhan harvoin.

 

La Zingara on suomalaissyntyinen flamencotanssija Sevillasta. Hän on harvinainen ilmestys, sillä on poikkeuksellista, että ulkomaalainen menestyy flamencorintamalla. Kati Vyyryläinen – La Zingara on paitsi päässyt sisään Sevillan flamencopiireihin, myös saavuttanut arvostetun aseman tanssijana koko Espanjassa. Menestys on vaatinut kovaa työtä, intohimoa ja lahjakkuutta.

Flamencossa soi kaipaus, rakkaus, tuska ja erotiikka.

La Zingara esiintyy David Manzana -nimisen kitaristi/laulajan kanssa. Heidän yhteinen esityksensä tarjoaa erinomaisen ikkunana Flamencon huumaan

Esitys antaa mahdollisuuden tutustua flamencoon sekä tanssina että musiikkina. Tämä on sitä oikeaa flamencoa, ei taustanauhoilla toteutettua turisteille suunnattua ryhmätanssia.

La Zingara ja Manzana esiintyvät ravintola Kukossa maanantaina 28.10. Liput kannattaa noutaa ajoissa Centro Finlandian Infosta. Liput ennakkoon 12€ ja ovelta 15€.

Lue täältä laajempi La Zingaran haastattelu: https://fuengirola.fi/flamenco-tanssija-syvien-tunteiden-taidokas-tulkki/

Mitä pidit jutusta?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa