Lukuaika: Espanjan Aurinkorannikon suurimmat juhlat riehaannuttavat Fuengirolassa – katso kuvat avajaispäivältä

Espanjan Aurinkorannikon suurimmat juhlat riehaannuttavat Fuengirolassa – katso kuvat avajaispäivältä

Fuengirolan Feria Internacional de los Países – tai suomalaisille tutummin kansainväliset päivät -polkaistiin käyntiin keskiviikkona 1.toukokuuta.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Brasilia tarjoilee takuuvarmaa sambatunnelmaa.

Nyt jo 28:tta kertaa järjestettävästä tapahtumasta on vuosien saatossa muodostunut koko Aurinkorannikon suurin karnevaali, joka kaupungin virallisten tiedotteiden mukaan on useana vuonna kerännyt jopa miljoona kävijää. Sen uskokoon ken tahtoo, mutta paljon kansaa juhliin virtaa joka tapauksessa.

Matkaa Yhdysvalloista Argentiinaan on alle kivenheitto.

Kaikkiaan 33 maata esittelee omaa kulttuuriaan, tapahtumiaan ja makujaan ynnä muuta viiden päivän ajan, sunnuntaihin 5. toukokuuta asti.

Hapankaalia, olutta ja ristikkotaloja… Guten Tag!

Tänä vuonna juliin saatiin lentävä lähtö, kun avajaispäivä osui kansalliselle pyhäpäivälle, jolloin ihmiset olivat sankoin joukoin liikkeellä jo keskiviikkona puolenpäivän jälkeen kun pippalot avattiin kansainvälisen kulkueen saapuessa feria-alueelle.

Kolumbia houkuttaa sekä väreillä että mauilla. Heti juhlien alettua maan ruokapisteelle muodostui kymmenien metrien jono.

Tuttuun tapaan eri maiden osastojen lisäksi kansainvälisillä päivillä on tarjolla myös muunlaista aktiviteettia. Perheen nuoremmalle osastolle on laaja huvipuistoalue ja oman lisänsä tapahtumaan tuo messuteltta, jossa on myynnissä kaikkea mahdollista kuorimaveitsistä Panama-hattujen kautta nojatuoleihin.

Messualueella voi tehdä moninaisia ostoksia.

- Mainos -

Herkkäkorvaisimpia lienee hyvä muistuttaa siitä, että espanjalaiseen tapaan ääntä ei näissä juhlissa säästellä ja esimerkiksi musiikki soi joillain osastoilla päänräjäyttävän lujalla. Korvatulpat voivat olla hyvä idea.

Avajaiskulkueessa Suomikuvaa esiteltiin mm. lätkän, Marimekon ja kansallispukujen kautta.

Jaa tämä artikkeli
1 kommentti
  • Tulin juuri kotiin Almunecarista 3 viikkoa meni taas lian nopeasti uusi reissu syksylla toivottavasti 3 kuukautta olen ollut Fuengirollssa 3 vikkoa pari vuotta sitten Malgassa 3-4 kertaa täytyy käydä seuravan kerta kun on Karnevaalit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *