Lukuaika: Puolan vaarallisin rikollinen leikkautti kasvonsa ja piileskeli Marbellassa

Puolan vaarallisin rikollinen leikkautti kasvonsa ja piileskeli Marbellassa

Tatuointejaankin poistattanut etsintäkuulutettu jäi kiinni kadulla Espanjan Aurinkorannikolla, ja häntä odottaa Puolassa jopa 50 vuoden vankeus.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika

Yksi Puolan vaarallisimmista rikollista on pidätetty Espanjan Aurinkorannikolla, Marbellassa. Miestä uhkaa peräti 50 vuoden vankeus kotimaassaan.

Kansallinen poliisi (Policía Nacional) tiedottaa, että rikollinen on ollut Puolassa etsintäkuulutettuna epäillystä osallisuudestaan ​​ampuma-aseiden ja räjähteiden kauppaan, huumekauppaan ja rikollisjärjestöön kuulumiseen.

Espanjan poliisitutkinta käynnistettiin vuoden 2023 lopulla, kun Puolan poliisi teki hälytyksen viranomaisia paenneesta puolalalismiehestä. Tuolloin alettiin epäillä, että rikollinen on kenties karannut Espanjan Aurinkorannikon maisemiin.

Lue myös: Euroopan etsityin mafiapomo pakeni Aurinkorannikolla – kruununprinsessa taas vaarassa?

- Mainos -

Etsintäkuulutettu poistatti tatuointejaan

Kuukausia kestäneiden tutkimusten jälkeen viranomaiset saivatkin vahvistettua, että hän oli aloittanut uuden elämän Marbellassa väärällä henkilöllisyydellä.

Karkulainen teki kaikkensa pysyäkseen tuntemattomana ja piilossa Aurinkoranikolla. Hän oli käynyt jopa leikkauksessa, jossa hänen kasvojensa ulkonäköä muutettiin. Mies poisti myös tatuointejaan. Lisäksi hän vaihtoi jatkuvasti osoitettaan ja ajoneuvoaan välttääkseen löytämisen.

Lue myös: Espanjassa kiinniotettu Jan Salminen joutui taas oikeuden eteen Suomessa – vankeus uhkaa

Poliisit iskivät kadulla Marbellassa

Piileskely päättyi, kun poliisit saivat paikannettua etsintäkuulutetun kodin ja asensivat valvontalaitteen miehen autoon. Poliisit iskivät kadulla, kun rikollinen oli matkalla hoitamaan asioitaan Marbellassa.

Puolan viranomaisten mukaan hän oli yksi Puolan etsityimmistä ja vaarallisimmista pakolaisista.

Operaatio rahoitettiin Euroopan unionin sisäisen turvallisuuden rahastosta.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *