Lukuaika: Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria rakensi saunan Marbellan-kotiinsa – aikoo muuttaa Aurinkorannikolle

Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria rakensi saunan Marbellan-kotiinsa – aikoo muuttaa Aurinkorannikolle

Hollywood-tähti Eva Longoria osti kuuden makuuhuoneen huvilan Espanjan Aurinkorannikolta ja jättää perheensä kanssa Los Angelesin kiireet.

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki
4 min lukuaika
Eva Longoria poseeraa Marbellassa helmikuussa 2023. Kuva: Instagram @evalongoria.

Kalifornian Los Angelesissa asuva Hollywood-tähti Eva Longoria, 49, ja hänen aviomiehensä, meksikolainen liikemies Jose Baston, 56, ovat muuttamassa Espanjan Aurinkorannikolle. Syyksi kerrotaan se, että vanhemmat haluavat heidän viisivuotiaan poikansa Santiagon kasvavan erossa ”Hollywoodin kuvioista”.

Longorian muuttoaikeesta uutisoivat lukuisat kansainväliset medialähteet.

Perheen kotikin on jo valmiina Aurinkorannikolla. Näyttelijä osti vuonna 2023 hulppean huvilan Marbellasta. 1.531-neliöisessä luksuskiinteistössä on kuusi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta sekä tietysti oma uima-allas.

– Halusin puutarhan ja altaan, koska poikani rakastaa pulikoimista. Tietysti iso keittiö pitää olla, samoin runsaasti makuuhuoneita, Eva on kuvaillut Espanjan-taloaan.

- Mainos -

Lue myös: Tv-hitissä taviksille kotia auringon alta etsivä tähtijuontaja muutti Aurinkorannikolle

Eva etsi kotia Marbellasta pitkään

Longoria kertoi viime vuonna Hello-lehdessä, että kodin etsintä Marbellasta ei suinkaan ollut helppoa.

– Kävin katsomassa muutamaa paikkaa, mutta mikään ei ollut aivan sitä, mitä halusin. Lopuksi, vuoden 2023 alussa, tämä talo tuli markkinoille, hän kertoi lehdelle.

– Kiinteistö tarvitsi kunnostamista, mutta siinä täyttyi jo kaksi isoa kriteeriä: koko ja sijainti. Olin silloin Barcelonassa kuvaamassa, joten lensin alas Andalusiaan ja ostin talon samana päivänä.

Taloon tehtiin täysi remontti. Perhe palkkasi kuuluisan arkkitehdin ja sisustussuunnittelija Nicolás Escanezin töihin. Laaja remontointi on nyt muuttanut huvilan moderniksi, valkorapatuksi keitaaksi, jossa on myös sisäuima-allas, kuntosali ja sauna.

Eva ja Jose ovat laittaneet Yhdysvalloissa Beverly Hillsissä sijaitsevan kartanokotinsa myyntiin. Hintapyyntö on 18 miljoonaa euroa.

Medialähteiden mukaan he ovat jo aloittaneet muuttoprosessiin Espanjaan.

Hollywood-tähti nauttii padelista ja rannasta

Teksasissa syntynyt Longoria on yhdysvaltalais-meksikolaisesta perheestä ja puhuu espanjaa. Hän on kertonut aina rakastaneensa Aurinkorannikon tunnelmaa.

- Mainos -

– Kun kävin Marbellassa ensi kerran parikymmentä vuotta sitten, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Sanoin silloin itselleni, että jonakin päivänä asun täällä, Eva on kuvaillut.

– Marbellassa ja Los Angelesissa on paljon samaa: aurinko, meri, upea sää läpi vuoden. Mutta L.A. on aina kiireinen, ruuhkainen eikä todellakaan niin lumoava. Losissa olen aina joko jumissa liikenteessä tai kokouksessa.

– Aurinkorannikolla minulla ei ole aikataulua. Päiväni ovat silti täynnä toimintaa. Pelaan padelia, nautin rannasta, käyn lounaalla, tapaan ystäviäni… Saan tehdä sitä, mistä tykkään.

Lue myös: Spotifyn ruotsalaisperustaja aikoo törsätä 30 miljoonaa Marbellan-huvilaan

Eva järjestää upeita gaaloja Marbellassa

Eva Longoria on myös Global Gift Foundation -säätiön presidentti. Voittoa tavoittelemattoman säätiön tavoitteena on luoda positiivinen vaikutus apua tarvitsevien lasten, naisten ja perheiden elämään. Longoria on käyttänyt julkkisasemaansa erityisesti latinalaisnaisten voimaannuttamiseen koulutuksen ja yrittäjyyden avulla.

Säätiö järjestää upeita, paljon mediahuomiota kerääviä gaaloja vuosittain Marbellassa sekä myös Cannesissa ja Pariisissa.

Seuraava gaala on 21. heinäkuuta Don Pepe Gran Melía -hotellissa Marbellassa.

Antonio Banderas ja paras ystäväni María Bravo järjestimme ensimmäisen gaalan aikoinaan Marbellassa, Eva mainitsee.

- Mainos -

Eva Longorian tunnetummat roolit ovat olleet televisiosarjoissa Tunteita ja tuoksuja ja Täydelliset naiset. Longoria toimii myös L’Oréalin ja Magnum-jäätelön mallina.

Hän on ollut kahdesti aiemmin naimisissa: näyttelijä Tyler Christopherin kanssa vuosina 2002-04 ja koripalloilija Tony Parkerin kanssa 2007-10.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *