Lukuaika: Henry Aflecht julkistaa uuden kirjansa TikTok-livenä Fuengirolasta vappupäivänä

Henry Aflecht julkistaa uuden kirjansa TikTok-livenä Fuengirolasta vappupäivänä

Henry "Henkka" Aflechtin talkshow-henkinen kirjanjulkistamistilaisuus pidetään ravintola Kukossa vappupäivänä 1.5. klo 17 (klo 18 Suomen aikaa).

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Henry “Henkka” Afclecht kertoo kolmannesta kirjastaan Kukossa ke 1.5. klo 17 (klo 18 Suomen aikaa). Talkshow-lähetys nähdään livenä myös TikTokissa.

Espanjan Aurinkorannikolla pitkään vaikuttanut mediapersoona Henry “Henkka” Aflecht julkistaa uuden, odotetun ja kohistun MANJANA –Kun huominen EI ole huomenna -kirjansa vappupäivänä 1.5.

Miljonääri-Henkkanakin tunnettu toimelias mies viettää kirjanjulkkareitaan tapahtumaravintola Kukossa keskiviikkona klo 17 (Suomen aikaa klo 18).

Julkistamistilaisuus on talkshow-henkinen, ja se lähetetään livenä TikTokissa. Henkalla on TikTokissa ja muissa sosiaalisen median palveluissa yhteensä liki 200.000 seuraajaa.

Kukon kirjanjulkkareissa Henkkaa haastattelee Fuengirola.fi:n päätoimittaja Jari Peltomäki. Luvassa on viihdyttävää tarinointia Henkan vastoinkäymistä Aurinkorannikolla ja erilaisten kulttuurien törmäyksistä.

- Mainos -

Lue myös: Huijattu ja hikeentynyt Henry Aflecht oppi kantapään kautta: ”Suomalainen ei voi muuttaa Espanjaa Suomeksi”

MANJANA –Kun huominen EI ole huomenna on Aflechtn kolmas kirja. Se kertoo Henkan seitsemän vuoden varsin takkuisesta taipaleesta Aurinkorannikolla ja omituisista kokemuksista etelässä.

– Tämä on varoittava tosikertomus siitä, että suomalainen eivoi muuttaa Espanjaa Suomeksi –vaikka kuinka tahtoa olisi. Ja minullahan oli… kunnes jossain vaiheessa ymmärsin, että en kerta kaikkiaan kykene siihen.

Espanja on opettanut Henkkaa.

– Minustakin on tullut näin lempeä versio itsestäni. Ennen etelän vuosiaolin kuin perseeseen kesken talviunia ammuttu karhu. Olen yrittänyt kasvaa ihmisenä, olla inhimillisempi ja hyväksyä muiden tekemiä virheitä.

Jaa tämä artikkeli
1 kommentti
  • Uskomattoman nopeasti tuämäkin kirja syntyi !! Olet Ilmiö !!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *