Suora lentoyhteys Tampereelta Málagaan alkaa keväällä

AirBaltic perustaa Tampere-Pirkkalaan ensimmäisen Baltian maiden ulkopuolisen base-kentän eli kotikentän. Suora lentoyhteys Tampereelta Málagaan, Rhodokselle, Franfurtiin, Muncheniin, Kööpenhaminaan ja Osloon alkaa toukokuussa. Málagaan lennetään edestakaiset lennot kaksi kertaa viikossa.

-Suoria lentoja Tampereelta Aurinkorannikolle on kyselty meiltä jatkuvasti. Muutamat kokeilut niistä ovat olleet suosittuja ja todennäköisesti Tampere-Málaga -reitti saa mittavan vakiokäyttäjäjoukon. Potentiaalisia asiakkaita ovat Tampereen seudun lisäksi koko Länsi- ja Keski-Suomi, Jenni Sirviö Meriatur.com matkatoimistosta arvioi.

Pitkän työn tulos

Tampereen seudun kansainvälistä lentoliikennettä on työstetty jo pitkään. Nyt toteutuva Air Balticin kotikentän perustamin on pitkäjänteisen työn tulosta. Vuodesta 2015 alkaen lentoliikenne on ollut keskeisessä asemassa Business Tampereen saavuttavuuden kehitysohjelmassa. AirBaltic on ensimmäinen kansainvälinen reittilentoyhtiö, joka perustaa kotikentän Suomessa muualle kuin Helsinkiin.

-Olemme operoineet suoria lentoja Tampereelta Riikaan jo lähes viiden vuoden ajan. Päätöksemme avata uusi tukikohta Tampereelle osoittaa vahvaa sitoutumistamme alueeseen. Päätöksellämme pystymme tarjoamaan monille suomalaisille edullisempia ja käytännöllisempiä matkustusvaihtoehtoja, kertoo Air Balticin toimitusjohtaja Martin Gauss.

Air Baltic on lentänyt Tampereelta Riikaan jo viisi vuotta Nyt keväällä yhtiö avaa Tampereelle oman basen ja moninkertaistaa lentoliikenteen Pirkanmaalta Eurooppaan

Tampereelle sen lähikunnille usean suoran lentoreitin alkaminen Tampere-Pirkkalan lentoasemalta on iso asia.

-Tampereen seutu on nopeasti kasvava kansainvälinen alue, ja uudet suorat lentoreitit ovat elintärkeitä yrityksille, matkailulle, kansainvälisille osaajille, innovaatioille ja alueen jatkuvalle kasvulle. Ne vahvistavat yhteyttämme muihin Euroopan kaupunkeihin. Tampereen seudulla on paljon tarjottavaa sekä liike- että vapaa-ajan matkailijoille, ja olemme iloisia, että alue on nyt entistä helpommin kävijöiden saatavilla ympäri maailmaa, Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen iloitsee.

Liput Tampereen ja Málagan välille tulivat myyntiin tiistaina 14.12. Ensimmäinen lento Tampereelta Málagaan lennetään sunnuntaina 1.5. Halvimmillaan yhdensuuntainen lento maksaa 99€.

Antti Pekkarinen

Lue myös:

https://fuengirola.fi/paljon-suomalaisia-aurinkorannikolle-normaaliin-viela-matkaa/

 

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Onko Venäjä uhka Suomen itsenäisyydelle?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...