Lukuaika: Kanarian lukijamatkat vievät lämpöön – tarjolla Ile Vainion konsertti, edulliset lomapaketit ja täysi palvelu

Kanarian lukijamatkat vievät lämpöön – tarjolla Ile Vainion konsertti, edulliset lomapaketit ja täysi palvelu

Tulevana talvena Aurinkorannikolta pääsee iloisessa seurassa kätevästi Kanariansaarten lämpöön Fuengirola.fi:n lukijamatkoilla, joilla viihdyttää itse Ilkka “Ile” Vainio.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
4 min lukuaika
Kanarian aurinkoiset lomamaisemat kutsuvat Fuengirola.fi:n lukijamatkalaisia.

Atlantin valtameren syleilyssä paistattelevat Kanariansaaret ovat monelle suomalaiselle tuttuja lomakohteita. Gran Canarialle ja Teneriffalle on manner-Espanjasta lyhyt matka: Málagasta suora lento kestää reilut kaksi tuntia.

Kun Aurinkorannikolla sydäntalvena lämpötilat viilenevät päivin ja öisin, Kanarialla riittää hellettä halki talven. Uima-altaissa on lämmintä polskia ja meressä kelpaa kastautua.

Järjestämme tulevana talvena kaksi ikimuistoista ja vaivatonta Fuengirola.fi:n lukijamatkaa Kanarian kesäisille keleille. Marras-joulukuussa nautimme Teneriffan tunnelmasta Puerto de la Cruzissa ja tammikuussa ilakoimme Playa del Inglésissä, Gran Canarialla.

Matkat ovat täyden palvelun lomia: paketteihin sisältyvät lentokenttäkuljetukset Fuengirolasta Málagaan sekä Kanarian päässä, suorat meno-paluulennot Málagasta, lukuisia eritasoisia majoitusvaihtoja sekä suomalaisen matkanjohtajan palvelut ja iloista, ainutkertaista ohjelmaa lukijamatkalaisille.

- Mainos -

Lue myös: Teneriffan upea lukijamatka: Puerto de la Cruz 26.11.-3.12.24

Ile ja Jari palvelevat

Viihteestä matkoilla vastaa musiikkilegenda Ilkka “Ile” Vainio, joka pitää Kanarialla lukijamatkalaisille oman konsertin. Luvassa on Juha ja Ilkka Vainion tuttuja lauluja ja tarinoita. Myös muuta yhteistä ohjelmaa halukkaille on tarjolla.

– Lähtekää ihmeessä mukaan, pois ei voi jäädä kukaan, Ile riimittelee.

– Olen ollut vastaavilla lukijamatkoilla ja -risteilyllä monesti aiemminkin mukana, ja kansa on aina tykännyt reilusta ja mutkattomasta meiningistä. On helppoa ja turvallista olla tässä partiossa mukana, kun kaikki sujuu.

Ilkka ”Ile” Vainio ja Jari Peltomäki ovat Kanarian lukijamatkojen isäntinä.

Matkanjohtajana lukijamatkoilla on Fuengirola.fi:n päätoimittaja Jari Peltomäki, jolla on vankka matkailutausta. Jari on työskennellyt vuosia matkaoppaana Espanjassa sekä isännöinyt kymmeniä valtameriristeilyjä Karibialla ja Välimerellä.

– Sekä Teneriffa että Gran Canaria ovat miellyttäviä lomakohteita. Palveluita on jokaiseen makuun, mutta myös upea luonto on läsnä. Maspalomasin hiekkadyynit ovat kokemus, Puerto de la Cruzin merivesialtaat ja saaren pohjoisosan vehreys viehättävät, Jari kuvailee.

– Ja koska pysymme Espanjassa, ruoka ja juoma ovat tuttuja meille aurinkorannikkolaisille, samoin tavat ja kieli.

Lue myös: Gran Canarian iloinen lukijamatka: Playa del Inglés 20.-27.1.25

- Mainos -

Parisäästö jopa 300 euroa

Lukijamatkojen vastuullisena matkanjärjestäjänä on perinteikäs Meriatur, joka on Aurinkorannikon ainoa suomalainen matkatoimisto. 

Meriaturin uusi vetäjä, kokenut matkailualan ammattilainen Raimo “Rami” Kukkonen iloitsee lukijamatkojen suosiosta.

– Loka-marraskuun suuri Atlantin ja Välimeren lukijaristeily Aki ja Heli Palsanmäen kanssa on yhtä hyttiä vaille loppuunmyyty. Uskon, että juuri myyntiin tulleet Kanarian lukijamatkat löytävät myös lähtijänsä. Hinta-laatusuhde on erinomainen, Rami toteaa.

Kukkonen huomauttaa, että kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksi ennakkovaraajan huikea etu: varaamalla matkan 24.5. mennessä saa 150 euron alennuksen per lähtijä.

– Eli pariskunta voi säästää peräti 300 euroa toimimalla heti. Tätä etua ei kannata missata!

Sekä Inglésissä että Puerto de la Cruzissa valittavana on useita eritasoisia hotelleja ja apartamentoksia. On paketteja aamiaisen tai puolihoidon tai täysihoidon kanssa sekä huoneistohotelleja, joissa ei ole ruokailuja vaan oma keittiö.

– Osa tykkää tehdä lomallakin itse ruokaa, toiset taas haluavat enemmän palvelua, Rami tietää.

Lue myös: Suuri Atlantin ja Välimeren risteily 30.10.-10.11.2024 Espanja-Ranska-Italia-Marokko-Teneriffa-Madeira  

Maspalomasin dyynejä Gran Canarialla.

- Mainos -

Lisää retkiä ja matkoja

Teneriffan lukijamatka on 26.11.-3.12.2024 ja Gran Canarian 20.-27.1.2025. 

Viikon matkapaketin hinnat alkavat 695 eurosta – josta on siis vielä mahdollista nipistää 150 euroa pois ennakkovaraajan edulla.

– Lukijamatkoja ja -risteilyjä on taatusti tulossa lisääkin. Laajennamme Meriaturin matka- ja retkitarjontaa entisestään tulevana talvikautena. Haluamme palvella Aurinkorannikon suomalaisia sekä Suomesta tänne tulevia yhä kattavammin, Kukkonen kertoo.

– Uusia retkiä on tulossa runsaasti, samoin esimerkiksi edullisia pitkiä matkapaketteja Fuengirolassa ja Torremolinosissa. Suomen kaamosta kannattaa karata näillä hinnoilla – ja ilmoilla – Aurinkorannikolle!

Tutustu lukijamatkoihin tästä – ja varaa omasi!

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *