Urheilu Uutiset

Novak Djokovic muutti Marbellaan asumaan

Marbellan viehätysvoima puraisi myös maailman tennisykköstä. Eikä itse talossakaan liene valittamista.

Maailman tämän hetken tennisykkönen, kroatialainen Novak Djokovic on muuttanut perheineen hulppeaan huvilaan Marbellaan.

 

Espanja voi tällä hetkellä ylpeillä sillä, että maassa asuu kaksi maailman kovinta tennispelaajaa. Maailmanlistan kakkosmies Rafael Nadal on oman maan poikia, mutta hänen lisäkseen nyt myös tämän hetken ykkönen, kroatialainen Novak Djokovic asuu Espanjassa, ja tarkemmin sanottuna Marbellassa.

Djokovic on jo pitkään viihtynyt hyvin Espanjassa ja vietti jo keväällä perheineen pari kuukautta koronakaranteenissa Marbellassa. Karanteenikoti tuntui lopulta niin mieleiseltä, että tennisässä päätti ostaa villan omaksi.

Kymmen miljoonan euron arvoiseksi arvioitu luksushuvila sijaitsee arvostetulla Sierra Blancan alueella, vain noin viiden minuutin ajomatkan päässä Marbellan keskustasta. Aiemmin talo oli vuokramarkkinoilla varsin kohtuulliseen 10.000 euron viikkohintaan.

Talosta löytyy muun muassa yhdeksän makuuhuonetta, kahdeksan kylpyhuonetta, ulkoallas, sisäallas, kuntosali, oma tenniskenttä, turkkilainen sauna ja kylpyläosasto jne. tuhannen neliömetrin villa sijaitsee 3.500 neliömetrin tontilla.

Djokovicin perheeseen kuuluu vaimo Jelena Ristic ja lapset Stefan (6v) ja Tara (3v).

Mitä pidit jutusta?
+1
37
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
3

Kolumnit

Vesa Uusi-Kilponen

Saanut?

  Itselleni on aina sana saanut, merkinnyt positiivista tapahtumaa. Saanut ison...
Kimmo Sahlman

Solidaarisuutta

  Äärioikeistolainen Vox-puolue on sotajalalla siirtolaisia vastaan. Olen nähnyt myös siirtolaisuuden...

Viikon kysymys

Kumpi voittaa jääkiekon Suomen mestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa