Lukuaika: Fuengirola LIONSin keltapaitainen Vikings on rullakiekon Tappara

Fuengirola LIONSin keltapaitainen Vikings on rullakiekon Tappara

Vikings, yksi Fuengirola LIONSin rullakiekkojoukkueista, voitti Andalusian liigan jo kolmannen kerran peräkkäin.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
3 min lukuaika
ONITTELUT! Vikings on kolmen mestaruuden putkessa. (Kuvat: Felix Alcalá)

Rullakiekon Andalusian liigan finaaliturnaus pelattiin viime lauantaina ja sunnuntaina, 4. ja 5. toukokuuta Santa Fen stadionilla Fuengirolassa.

Andalusian liigaa pelataan kahdessa eri lohkossa: ylemmässä Senior -lohkossa ratkaistaan liigan mestaruus ja alemmassa Promoción -lohkossa pelataan hieman alemmin panoksin.

Andalusian ehdoton rullakiekon ykkösseura Fuengirola LIONS on vuosien varrella kerännyt lajin pariin niin paljon harrastajia, että seura osallistuu Andalusian liigaan peräti neljällä joukkueella. Keltapaitainen Vikings, punapaitainen Latin Team ja mustapaitainen Barona pelaavat liigan mestaruudesta ylemmässä Senior -lohkossa. Sinipaitainen Blues puolestaan osallistuu alempaan Promoción -lohkoon.

Paikallisfinaali kotiyleisön edessä

Andalusian liigan lopputurnauksen sai järjestettäväkseen Fuengirola LIONS, jonka kotikenttä sijaitsee Santa Fen stadionilla Los Bolichesissa.

- Mainos -

Senior liigan playoff-otteluissa puolivälieräkierroksella nähtiin fuengirolalainen paikallisottelu, kun Vikings ja Barona asettuivat vastakkain. Tiukan taiston käänsi edukseen Vikings maalein 5-4.

Latin Team oli hyvän runkosarjamenestyksen kautta selvittänyt tiensä suoraan välieriin. Siellä punapaidat saivat vastaansa Sancti Petrin. Latin Team raivasi tiensä finaaliin selvin luvuin 5-1.

Vikings puolestaan oli tiukoilla myös välierässä. Ottelu Gorillasia vastaan venyi jatkoajalle, mutta lopulta hallitseva kaksinkertainen mestari käänsi ottelun voitokseen, Vikings finaaliin maalein 4-3.

Keltapaitainen triplamestari

Finaalissa nähtiin siis Fuengirola LIONSin seuransisäinen kamppailu Vikingsin ja Latin Teamin välillä.

Finaalissa väännettiin tiukasti, kuten paikallisottelun henkeen kuuluu.

Ottelu oli tiukka ja vähämaalinen, vaikka Vikings karkasikin jo 3-0 johtoon. Latin Team taisteli loppuun asti, mutta kiri ei riittänyt ja keltapaitainen Vikings voitti finaalin maalein 3-1.

Vikings voitti Andalusian liigan nyt jo kolmannen kerran peräkkäin. Sitä voisi hyvin kutsua vaikka Andalusian liigan Tapparaksi.

Vielä hurjempi tilasto löytyy, jos katsotaan koko Fuengirola LIONSin seuran menestystä sarjassa. Joku leijonien joukkueista on voittanut Andalusian mestaruuden nyt kymmenenä vuonna peräkkäin.

Mestaruus riemastuttaa vaikka se tulisi jo kolmannen kerran peräkkäin. Voittamiseen ei kyllästy.

Bluesin tarina

Alemmassa Promoción lohkossa Fuengirola LIONSin Blues -joukkue voitti ensimmäisessä ottelussaan Macacosin ylivoimaisesti maalein 8-0. Joukkue oli välierässäkin porhaltamassa jo hyvää vauhtia kohti lohkofinaalia, kun se johti ottelua Bulldogsia vastaan 5-1. Joukkue menetti kuitenkin ennen toista erää pari tärkeää pelaajaa, ja näin ceutalaiset onnistuivat kirimään 8-6 voittoon fuengirolalaisista.

- Mainos -

Ensi viikonloppuna on junnujen vuoro

Fuengirolassa, samalla Santa Fen stadionilla, pelataan rullakiekkofinaaleita myös ensi lauantaina 11. toukokuuta. Silloin vuorossa on neljän juniori-ikäluokan: Benjamín, Alevín, Infantil ja Juvenil finaalit.

Fuengirola LIONS on mukana mestaruustaistossa jokaisessa ikäluokassa.

Playoff-ottelut alkavat lauantaina 11.5. klo 9:00 ja viimeinen finaali starttaa illalla klo 20:00.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *