Lukuaika: Niken suurmyymälä aukeaa Plaza Mayorin ostosparatiisin kylkeen syksyllä

Niken suurmyymälä aukeaa Plaza Mayorin ostosparatiisin kylkeen syksyllä

Niken suosittu tehtaanmyymälä saa reilusti enemmän tilaa Málagassa, Espanjan Aurinkorannikolla.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Tältä näyttää vastavalmistunut Niken ja Fitness Park -kuntosalin tumman puhuva rakennus Plaza Mayorin vieressä Málagassa.

Monen Espanjan Aurinkorannikon suomalaisenkin suosima Plaza Mayorin outlet-ostoskeskus Málagassa kasvaa jälleen.

Nyt lentokentän vieressä sijaitsevan ostosparatiisin kylkeen nousee amerikkalaisen urheilumerkki Niken suurmyymälä sekä Fitness Park -kuntosali.

Nikella on ollut aiemminkin liike Plaza Mayorilla, mutta nyt se saa reilusti enemmän tilaa ja oman kiinteistön. Uudisrakennuksessa on kaikkiaan 3.200 neliömetriä tilaa sekä kuntosalille että Nike-myymälälle.

Lue myös: Plaza Mayor – 20 vuotta ostosten hurmaa

- Mainos -

Uusi Nike kutsuu pikaruokaloiden vieressä

Plaza Mayor avattiin reilu 20 vuotta sitten, 19. huhtikuuta vuonna 2002. Tyylikästä ulkoilma-ostoskylää on kehitetty ja laajennettu voimaakkaasti useaan otteeseen.

Ostosaluetta laajennettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008, junaradan puoleinen alue taas kohennettiin tuoreeseen ilmeeseen vuonna 2018 ja vuonna 2019 avattiin uusi gourmet-piha. Viimeisimpänä isona uudistuksena vuonna 2020 avattiin kokonaan uusi alue, merkkiliikkeisiin keskittyvä McArthurGlen Designer Outlet.

Nike ja Fitness Park sijoittuvat Plaza Mayorin viereen alueelle, missä on jo kaksi tuttujen pikaruokaketjujen ravintolaa: Burger King ja Kentucky Fried Chicken.

Kuntosali aukeaa heinäkuussa

Fitness Park avaa oven ovensa ensimmäisenä jo heinäkuussa. Se tulee olemaan avoinna seitsemänä päivänä viikossa klo 06-01 ja tarjoaa erilaisia kuntoilutiloja, muun muassa cross training -tilan ja punttisalin.

Niken vuoro on syyskuussa.

Málagan kaupunki antoi rakennusluvan hankkeen toteuttamiselle puolisentoista vuotta sitten. Nyt rakennushanke on valmistunut ja loppusilausta vaille valmis.

Kaksikerroksinen rakennus sijaitsee 9.740 neliömetrin tontilla Porcelanosa-laattamyymälän vieressä. Kompleksissa on 143 pysäköintipaikkaa ja useita sähköajoneuvojen latureita. Tummanpuhuva, mustilla laseillaan ​​erottuva rakennus on 121 metriä pitkä ja 26 metriä leveä.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *