Blogi Pääkirjoitukset

Normaalia kohti

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Lähes nollasta lähdettiin. Nyt ollaan jo samalla pelikentällä normaalivuosien kanssa. Pientä tuuppausta vielä tarvitaan, että päästään samoihin määriin kuin vaikkapa vuonna 2019.

Puhe on suomalaisten määrästä Aurinkorannikolla. Sinänsä on mielenkiintoista, että tällainen ulkosuomalaisyhteisö pieneni reilun vuoden ajaksi minimiin ja nyt se palautuu kovaa vauhtia entisiin mittoihinsa. Todennäköisesti jopa isommaksi.

Lentotilastot kertovat melko tarkasti sen, miten ihmiset Suomen ja Aurinkorannikon välillä liikkuvat. Lokakuussa Suomesta saapui noin yhdeksän kertaa enemmän ihmisiä Málagan lentokentälle kuin samaan aikaan viime vuonna. Kasvu on hurja, mutta syvä oli kuilukin, mistä lähdettiin.

Tällä hetkellä täyteen buukatut lennot ja korkeaksi nousseet hinnat ovat esteenä sille, etteikö suomalaisia olisi jo tänä talvena ennätysmäärä Aurinkorannikolla. Täytyy toivoa, että lentoyhtiöt katsovat myyntilukujaan tarkasti ja tekevät päätöksiä Málagan lentojen lisäämisestä reippaasti.

Mielenkiintoista on myös se, kuinka Ruotsin ja Suomen erilainen koronastrategia näkyy myös tällaisissa asioissa. Ruotsin antaa tulla vaan -metodi ei säikäyttänyt ihmisiä ja jopa synkimpinä pandemian kuukausina Tukholmasta lennettiin Málagaan sankoin joukoin.

Pääkirjoitus

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa