Uutiset

Fuengirolan liikuntapalveluita käytetään ahkerasti

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Superpesiksen avausotteluista suomalaisille tuttu Elolan urheilukenttä on yksi Fuengirolan kaupungin liikuntapaikoista.

Viime vuonna Fuengirolan kaupungin tarjoamia liikuntamahdollisuuksia hyödynsi keskimäärin 10.864 henkeä kuukaudessa, liikunnasta vastaava kaupunginvaltuutettu Pedro Cuevas kertoi maanantaiaamuna.

Viime vuoden aikana Fuengirolan kaupungin tarjoamia liikuntamahdollisuuksia hyödynsi keskimäärin 10.864 henkeä kuukaudessa, liikunnasta vastaava kaupunginvaltuutettu Pedro Cuevas kertoi maanantaiaamuna.

Suosituimpia kaikista kaupungin tarjoamista liikuntamahdollisuuksista ovat kaupungin yleiset uima-altaat, joilla on ollut viime vuonna keskimäärin 5.306 käyttäjää kuukaudessa.

Toiseksi eniten käyttäjiä on yleisillä urheilukentillä ja erilaisilla liikuntakerhoilla. Näihin on osallistunut kaikkiaan keskimäärin 2.420 liikkunnanharrastajaa kuukaudessa.

Aikuisten liikuntapalveluja on käyttänyt 1.101 henkeä kuukaudessa ja liikuntakouluihin on osallistunut keskimäärin 779 oppilasta kuukautta kohti.

Cuevas nosti esiin erityisesti liikuntakerhojen merkitystä nuorille ja sanoi, että lajivalikoimaa aiotaan tulevaisuudessa kasvattaa.

Fuengirolan kaupungin tarjoamat liikuntapalvelut ovat kaikkien kaupungin asukkaiden käytettävissä. Niiden hintataso on varsin edullinen. Tavallisesti palveluiden käytöstä veloitetaan muutaman kymmenen euron vuosimaksu ja sen lisäksi kertamaksu.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa