Lukuaika: Espanjalaismedia hehkuttaa Suomen euroviisua: ”Hulluus valloilleen!”

Espanjalaismedia hehkuttaa Suomen euroviisua: ”Hulluus valloilleen!”

Euroviisuhuuma alkaa kiihtyä kohti lauantain finaalia. Tiistaina käytiin ensimmäinen kahdesta semifinaalista, ja Suomen viisufanien suureksi riemuksi Windows95man selvitti tiensä lauantaiseen finaaliin.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Savua, tulta ja paljon muuta tarjosi Suomen euroviisuesitys, joka villitsi yleisön lisäksi myös monet median edustajat. (Kuva: Sarah Louise Bennett/EBU)

No Rules! kappale räjäytti pankin Malmö Arenalla Ruotsissa tiistai-illan semifinaalissa, ja yleisö bailasi villisti Windows95manin suomalaishulluttelun tahdissa.

Myös kansainvälisen median reaktiot ovat olleet kiittäviä.

Espanjalainen La Vanguardia äityi ylistämään suomalaisviisua oikein ylisanoin, kutsuen sitä mm. ”ensimmäisen semifinaalin näyttävimmäksi esitykseksi”.

– Suomen edustaja päästää hulluuden valloilleen värikkäällä kappaleella, joka saa somen kuhisemaan reaktioista, espanjalaisjulkaisu lisää.

Suomen show keräsi ylistystä näyttävyydestään ja absurdiudestaan. (Kuva: Corinne Cumming/EBU)

- Mainos -

La Vanguardian jutussa oli poimittu esiin myös mainittuja kommentteja, joita No Rules! sosiaalisen median eri kanavissa herätti.

– Älä vaivaa päätäsi Suomen esityksellä, se on erittäin hauska ja siitä pitää nauttia sellaisena kuin se on, kommentoi yksi.

– Suomen Ojete Calor takaa lauantain euroviisujen hauskuuden – sen on pakko päästä jatkoon! julisti toinen kommentoija.

Kommentissa mainittu Ojete Calor on espanjalainen elektropop-duo, joka on tunnettu ironisista sanoituksista ja absurdista huumorista.

Farkkumuna herätti hilpeyttä. (Kuva: Sarah Louise Bennett/EBU)

Windows95man-fanien suureksi riemuksi No Rules! selvisi lauantain finaaliin, joten tie on edelleen auki vaikka voittoon asti. Ja joka tapauksessa bileet paranevat entisestään.

Euroviisujen toinen semifinaali on torstaina 9.5. ja silloin lavalle nousee myös Espanjan kohua herättänyt edustaja Nebulossa.

Lue myös: Paljaita pakaroita ja nahkaa – Espanja lähetti Euroviisuihin Erika Vikmanin tyylisen shown

Katso ohesta Suomen edustajan Windows95manin tiistainen semifinaaliesitys Malmö Arenalla. No Rules!

- Mainos -
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *