Lukuaika: Turistien älämölö toi poliisit ovelle – sitten repesi raivo ja loma loppui selliin

Turistien älämölö toi poliisit ovelle – sitten repesi raivo ja loma loppui selliin

Irlantilaismatkailijat hikeentyivät pahemman kerran, kun poliisit häiritsivät heidän aamuöistä metelöintiään Marbellassa Espanjan Aurinkorannikolla.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Marbellan paikallispoliisi joutui hiljentämään metelöivät irlantilaismatkailijat värikkäässä yöllisessä rytäkässä.

Kaksi irlantilaista nuorta miestä vietti villiä bileiltaa Marbellassa Espanjan Aurinkorannikolla huhtikuun lopulla.

29-vuotiaat turistit olivat sen verran äänekkäästi viihteellä, että he saivat huoneensa ovelle aamuyöllä paikallispoliisit (Policía Local). Räyhäkkäät matkailijat eivät viranomaisten hiljennysyrityksestä tykänneet, vaan kävivät poliisien päälle ja joutuivat lopulta pidätetyiksi epäiltynä kahden Marbellan paikallispoliisin pahoinpitelystä.

Kovin pahasti espanjalaispoliisit eivät aamuöisessä rytäkässä loukkaantuneet, vaan saivat medialähteiden mukaan osumaa lähinnä olkapäihinsä.

Tapaus sattui 26. huhtikuuta loma-asunnossa Avenida de Las Mimosas -kadulla Marbellassa. Paikallispoliisin vihjepuhelimeen 092 kilahti puhelu aamuyöllä kello 04.50, jossa naapuri valitti bilekiinteistöstä kantautuvasta kovasta melusta.

- Mainos -

Soittaja kertoi pyytäneensä matkailijoita pienentämään juhlien äänenvoimakkuutta jo useaan otteeseen, mutta bilettäjät eivät huomioineet naapurin pyyntöjä.

Niinpä kaksi paikallispoliisia lähetettiin paikan päälle rauhoittamaan tilannetta.

Lue myös: Puolan vaarallisin rikollinen leikkautti kasvonsa ja piileskeli Marbellassa

Irkut kieltäytyivät keskeyttämästä biletystä

Viiden jälkeen aamulla poliisi soitti ovikelloa, ja toinen miehistä avasi oven. Viranomaiset pyysivät nähdä irlantilaismatkailijan henkilöllisyystodistuksen, mutta mies kieltäytyi ja ilmoitti samalla, että heillä on juhlat kesken eikä heillä ole aikomustakaan hiljentää musiikkia.

Hetkeä myöhemmin toinen irkkutyypeistä asteli esiin ja ”itsepäisellä asenteella” totesi poliiseille olevansa ”lomalla ja juhlimassa”, minkä jälkeen hän yritti sulkea oven konstaapelien edestä. Toinen poliiseista sai estettyä sen laittamalla jalkansa oven väliin.

Tilanne jatkui sekavana, ja oven ensimmäisenä avannut mies suostui näyttämään passinsa. Musiikki pauhasi koko ajan, ja toisen miehen väitettiin syöksyneen yllättäen poliisien kimppuun ja lyöneen toista konstaapelia ennen kuin kiskaisi oven kiinni.

Lue myös: Irlantilainen rattijuoppo rysäytti liikenneympyrän altaaseen ja yritti paeta

Pahansisuisempi kaveri löi kahdesti

Paikallispoliisit hälyttivät paikalle apua, ja asunnolle kiisikin vielä kolme poliisia lisää.

- Mainos -

Taas viranomaiset koputtivat bilekämpän oveen ja kehottivat lopettamaan mökän. Pahansisuisempi irlantilaisturisti toisti aiemman temppunsa, riuhtaisi oven auki ja pahoinpiteli nyrkillä jälleen yhtä poliisia.

Tällöin viranomaiset hillitsivät riehujan, joka yhä potki ja sätki villisti. Toinen, säyseämpi matkailija menetti myös malttinsa ja tuli kaverinsa apuun, jolloin poliisit pidättivät myös hänet.

Molempia matkailijoita odottaa nyt siis syyte epäillystä pahoinpitelystä.

Jaa tämä artikkeli
1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *