Vesiskootteri rysäytti veneilevään naiseen Marbellassa – vakavat vammat

34-vuotias nainen jäi rysäyksessä loukkuun kumiveneeseen, kun vesiskootteri syöksyi hänen päälleen Espanjan Aurinkorannikolla.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Poliisit ovat tehneet valvontaiskuja vesiskoottereihin Espanjan Aurinkorannikolla. Kuvituskuva.

Espanjan Aurinkorannikolla koettiin jo toinen vesiskootteriin liittyvä turma muutaman päivän sisällä. Tällä kertaa ikävä onnettomuus sattui perjantaina Marbellassa.

Aiemmin tällä viikolla rytisi Fuengirolassa.

Fuengirola.fi uutisoi, kuinka isä oli tiistaina vienyt 3-vuotiaan taaperonsa vesiskootterilla vesille ja skootteri oli merenkäynnissä kaatunut. Pikkulapsi joutui veden vaaran, menetti tajuntansa ja kärsi hypotermian oireista.

Lue myös: 3-vuotias poika putosi isänsä vesiskootterista Fuengirolassa ja loukkaantui

- Mainos -

Nainen sai vakavia keuhkovammoja

Perjantai-iltana (14.6.) neljän hengen seurue oli kumiveneilemässä Playa Rodeito -rannalla lähellä maailmankuulua Puerto Banúsin huvipursisatamaa Marbellassa.

Kaikki sujui leppoisasti lämpimässä illassa siihen saakka, kunnes kovaa vauhtia ajanut vesiskootteri yhtäkkiä ilmaantui ja törmäsi täysillä päin keltaista kumivenettä. Haveri tapahtui hieman ennen iltaseitsemää.

Skootteri rysähti veneeseen sen verran kovasti, että yksi veneilijöistä jäi loukkuun veneeseen ja loukkaantui vakavasti. Pelastushenkilöstö joutui irrottamaan hänet.

Nainen kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan Playa Rodeiton rannalta perjantai-iltana Marbellassa.

Viranomaisten mukaan loukkaantunut on 34-vuotias nainen. Naisen kansallisuutta ei ole kerrottu.

Nainen sai vakavia vammoja keuhkoihinsa, ja hänet kiidätettiin Costa del Sol -sairaalaan. Hänen tilastaan ei ole annettu muuta tietoa kuin se, että vammat ovat vakavia.

Paikalla oli runsaasti ihmisiä, jotka todistivat ikävää onnettomuutta.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *