Ajankohtaista

Kukon bliniviikot käyntiin

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Muikun tai siian mäti, sipuli, smetana, tilli ja kunnon tattariblini. Ei kai maailmassa suurempaa herkkua olekaan.

Kukon perinteiseksi muodostuneet bliniviikot alkavat ensi tiistaina (29.1.). Aidoilla blinipannuilla paistettuja tattariblinejä saa monilla eri täytteillä.

Kukon perinteiseksi muodostuneet bliniviikot alkavat tiistaina (29.1.). Aidoilla blinipannuilla paistettuja tattariblinejä saa monilla eri täytteillä.

Suurin herkku on tietysti muikun mäti, sipuli, smetana ja tilli. Siian ja kirjolohen mätiäkin keittiöstä löytyy. Mikäli mäti ei kuulu asiakkaan mieliruokiin, blinejä saa myös kasvistäytteillä. Bliniviikkoja vietetään Kukossa pari viikkoa. Blinejä saa joka päivä klo 16 alkaen. Normaali á la carte lista on myös käytössä.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa