(…) (…)

Espanjan superpari ehdolla Oscar-gaalassa

Espanjan kirkkainta kansainvälistä loistoa edustavat näyttelijät Penélope Cruz ja Javier Bardem ovat kumpainen ehdolla saamaan Oscar-patsaan tämän vuoden gaalassa.

Espanjalaisilla elokuvan ystävillä riittää taas jännitettävää, kun maailman legendaarisin elokuvagaala, Oscar-gaala järjestetään Dolby -teatterissa Hollywoodissa maaliskuun 28. päivänä. Kaksi Espanjan kirkkainta näyttelijätähteä, Penélope Cruz ja Javier Bardem, ovat kumpainenkin ehdolla palkintoon. Molemmat vieläpä pääosa-Oscariin.

Javier Bardemin ehdokkuus on peräisin hänen roolistaan amerikkalaisen Aaron Sorkinin ohjaamassa elokuvassa Me Ricardot (Being the Ricardos). Bardem esittää elokuvassa Lucille Ballin puolisoa Desi Arnazia.

Penélope Cruz on ehdolla naispääosastaan espanjalaisen Pedro Almodóvarin ohjaamassa elokuvassa Rinnakkaiset äidit (Madres Paralelas).

Siviilissä pitkään yhtä pitäneet ja vuodesta 2010 avioliiton satamassa kellutelleet Bardem ja Cruz eivät ole Oscar-gaalassa ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Molemmille ehdokkuus on jo neljäs, ja pariskunnan yhteisen takan reunukselta löytyy myös yksi Oscar-pysti kummankin nimellä.

Bardem voitti miessivuosa-Oscarinsa vuonna 2008 Coenin veljesten ohjaamasta Menetetty maa -elokuvasta (No Country for Old Men). Cruz oli voitokas vuotta myöhemmin, kun hän pokkasi niin ikään sivuosa-Oscarin Woody Allenin ohjaamasta Vicky Cristina Barcelonasta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on lempisienesi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...