Ajankohtaista

Aurinkorannikon Saapas palkittiin

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Aurinkorannikon Saappaan perustajat palkittiin. Kuvassa Laura Pippuri, Ville Viljakainen, Camilla Lindström ja Tuisku Pekkarinen.

  Aurinkorannikon operaatio Saappaan perustajat palkittiin kunniamerkein.  Kyseessä oli Saappaan historian ensimmäiset korkeimman luokan kultaiset ansiomerkit timantin kera.

Aurinkorannikon operaatio Saappaan perustajat palkittiin kunniamerkein.  Kyseessä oli Saappaan historian ensimmäiset korkeimman luokan kultaiset ansiomerkit timantin kera.

Merkit myönsi Saappaan neuvottelukunta Aurinkorannikon Saappaan perustajille ja kantaville voimahahmoille: Tuisku Pekkarinen, Camilla Lindström ja Laura Pippuri.  Merkit luovutettiin Fuengirolassa  18.5.

– Nämä naiset ovat hienoja esimerkkejä siitä mitä voi saada aikaan jos on ennakkoluuloton, rohkea ja virheitä pelkäämätön ja on valmis tekemään uusia asioita tavalla joita ei ole ennen tehty, erityisnuorisotyön sihteeri Ville Viljakainen Nuori kirkko ry:stä perustelee merkkien myöntämistä.

Camilla, Laura ja Tuisku päättivät vuonna 2014 perustaa Saapasryhmän, vaikkei alueella ollut osoittaa työntekijää ohjaamaan ryhmää, niin kuin Saapas-paikkakunnilla Suomessa on.

– He ovat Palveluoperaatio Saappaan ensimmäinen ryhmä, joka toimi täysin vapaaehtoisvoimin. Heidän toiminta tapansa ja ideansa ovat antaneet uusia avauksia, myös koko Saapas-toiminnalle.

Merkkien kunniakirjat olivat allekirjoittaneet Mikkelin Hiippakunnan Piispa Seppo Häkkinen sekä Kirkkohallituksen erityisnuorisotyön asiantuntija Mikko Mäkelä.

Koko Palveluoperaatio Saapas sai aiemmin keväällä merkittävän tunnustuksen toiminnastaan, kun kulttuuriministeri myönsi Saappaalle Nuorisotyön tunnustuspalkinnon, jonka arvo on 10 000 euroa.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa