Asuminen Yritysuutiset

Aria by the Beach tarjoaa asumisen aatelia

Kuluneena syksynä Fuengirola.fi -sivustolla on esitelty uudiskohteita, joita on rakentumassa alueelle. Tällä kertaa esittelyssä on juuri valmistunut kohde, Aria by the beach. Torstaiaamuna ravintola Kukossa järjestetään aamukahvitilaisuus, jossa esitellään uusia asuntoja.

 

Mijas Costalle aivan Fuengirolan kylkeen on valmistunut ainutlaatuinen asuinkompleksi Aria by the Beach. Kompleksi käsittää 39 korkeatasoista 2-3 makuuhuoneen eteläsuuntaista luksusasuntoa. Tämän uuden ikonisen kohteen suunnittelusta on vastannut arvostettu Arkkitehtitoimisto González & Jacobson. Jokaisen asuinhuoneiston olo- ja päämakuuhuoneista avautuu huikeat näkymät Välimerelle.

Kaikista uudiskohteen asunnoista on upea merinäköala.

Talon yhteisiin tiloihin kuuluvat mm. uima-altaat esteettömillä merinäkymillä, huippuunsa varustettu kuntosali, sauna ja trooppinen puutarha. Puutarhasta on myös suora kulku merenrantaan.

Ariassa on kiinnitetty huomoita asukkaiden viihtyvyyteen.

-Aria by the Beach tarjoaa asumisen aatelia vain muutaman kilometrin päässä Fuengirolan keskustasta. Se on yksi hohdokkaimmista ja näyttävimmistä uudiskohteista koko Costa del Solin alueella. Tässä aidossa merenrantakohteessa on ainoastaan muutamia asuntoja vapaana, Frame Propertiesin kiinteistönvälittäjä Markus Aho kertoo.

Markus Aho esittelee uudistkohtteita torstaina aamukahvin merkeissä.

 

Markus Aho esittelee laajemmin Aria by the Beachiä ja muita valmistuvia asuntokohteita aamiaistapaamisessa ravintola Kukossa torstaina 3.12. klo 9.30. Tähän tapaamiseen kannattaa ilmoittautua etukäteen osoitteessa www.frameproperties.net/aamiaisesittely.

 

Tutustu lisää:

https://www.frameproperties.net/aria

 

 

 

 

Sinua voi kiinnostaa myös tämä kohde: https://fuengirola.fi/asumisen-uutta-ulottuvuutta-fuengirolaan/

Mitä pidit jutusta?
+1
65
+1
6
+1
4
+1
11
+1
2
+1
3

Kolumnit

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa