Asuminen Yritysuutiset

Asumisen uutta ulottuvuutta Fuengirolaan

Koronapandemiasta huolimatta Aurinkorannikon vetovoima haluttuna asuin- tai lomailualueena säilyy. Alueelle rakennetaan jatkuvasti uusia asuntoja. Fuengirolan keskustastakin löytyy hieman tonttitilaa uudiskohteille.

Jade Tower on Fuengirolan keskustaan rakentuva laadukas ja uudenaikainen asuintalokompleksi. Sen arkkitehtuuri on modernia ja selkeälinjaista. Se sijaitsee vain 100 metriä rannasta. Talossa tulee olemaan 116 yhden, kahden tai kolmen makuuhuoneen asuntoa. Kaikille asuinnoille ovat tyypillisiä avarat huoneet, suuret ikkunapinnat, joista luonnonvalo pääse hyvin sisään sekä ja suuret terassit.

Talon yhteiset tilat tarjoavat sen asukkaille arkipäivän luksushetkiä. Suuren ulkouima-altaan ja viheralueiden lisäksi talossa on korkeatasoinen kylpylä, lämmitetty sisäuima-allas, gastrobaari, elokuvateatteri ja co-working –työtilat.

-Jade Towerin arvioitu valmistumisaika on kesällä 2022.  Se edustaa uuden sukupoven asumista ja siinä on kiinnitetty erityistä huomiota korkeaan laatutasoon ja ekologisuuteen. Samalla se tarjoaa aivan uudenlaisen tavan elää, harrastaa ja tehdä työtä  Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Frame Propertiesin kiinteistönvälittäjä Markus Aho kertoo.

Markus Aho esittelee laajemmin Jade Toweria ja muita valmistuvia asuntokohteita aamiaistapaamisessa ravintola Kukossa torstaina 5.11. klo 9.30. Tähän tapaamiseen kannattaa ilmoittautua etukäteen osoitteessa frameproperties.net/aamiaisesittely.

Tutustu lisää:

https://www.frameproperties.net/jadetower

Kuvia kohteesta:

Mitä pidit jutusta?
+1
171
+1
27
+1
5
+1
10
+1
8
+1
3

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin vanha...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa