Panemalla putkaan!

”Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa”. Hämmästyttää on lievä ilmaus Indonesian uudelle laille, joka kieltää esiaviolliset sukupuolisuhteet.

Tämä koskee myös turisteja. Indonesia on maailman suurin muslimimaa, joten lain läpimeno ei edes saanut paljoa vastustusta eri puolueilta.

Bali on esimerkiksi suomalaisten nuorten aikuisten suosima lomakohde jossa varmasti sinkut pesivät, laki seksikiellosta koskee myös avoliittoa. Miten sitten tämä ihmiselolle tuiki tärkeä kontakti toteutetaan, ilman ettei joudu virumaan vähintään puolta vuotta vankilassa? No, onko se sitten parempi vaihtoehto kuin kymmeniä vuosia avioliitossa?

Siellä sinkkujen seksielämästä tulee todella jännää, ei auta vaikka käräytyksen hetkellä selittää ”en hääläyttänyt”. Tämä laki antaa myös stalkkaajille mahdollisuuden kiristykseen, pimppaa, tai putkaan. Lisämausteen tuo ehkäisyvälineiden tarjoamiskielto. Kortsu taskussa on turha selitellä soolo seksistä, vaikka se kätevää varmasti niin olisikin.

Saarivaltio tuo myös hankaluutta, ei voi pikaisesti käydä rajan takana kuksimassa ja samalla tekemässä jäynää rajavartijoille. Yleisillä paikoilla toisten nähden ei enää voi edes pitää toista kädestä kiinni tai antaa suukkoa poskelle, tämä voidaan tulkita rikoksen suunnitteluksi.

No, mitä sitten? Pitää hankkia väliaikainen vihkitodistus, siinä olisi uusi businessidea Vegasin malliin. ”Pappeja” rajalle raudan vastapainoksi.

Tämän vuoden saldoa kun globaalisesti tarkastelee, niin aika rumasti on takapakkia menty. Niin ja vielä, karaoke on kielletty Indonesian saarilla esim. Balilla.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Vesa Uusi-Kilponen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Onko Venäjä uhka Suomen itsenäisyydelle?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...