Euroopan parveke ja Espanjan kaunein kylä

Nerja on vehreän luonnon ympäröimä idyllinen rantakaupunki Costa del Solin itäisimmässä nurkassa. Siellä on kuuluisa Balcón de Europa – Euroopan parveke, josta on upeat näköalat rannikon kirkkaimmille vesille.
Frigiliana on tunnettu pittoreskeista kujistaan. Pieni kylä on virallisesti kantanut Espanjan kauneimpien kylien nimitystä jo vuosia. Frigiliana on ainoa paikka Espanjassa, jossa valmistetaan sokeriruokohunajaa (miel de caña) ja sitä on mahdollisuus ostaa kylän herkkupuodeista.
Näihin kahteen viehättävään kohteeseen pääsee tutustumaan Meriatur.com matkatoimiston järjestämillä retkillä. Nerjassa on paljon kivoja pikku putiikkeja, taidegallerioita ja korukauppoja, joista voi tehdä yllättäviä löytöjä. Frigilianan pikku kujilla voi kuljeskella ihaillen vanhoja kauniita taloja, kukkaistutuksia ja hienoja maisemia.

Retki kestää koko päivän, reissusta palataan kotiin alkuillasta. Retki maksaa 45€, se sisältää suomenkielisen opastuksen, kuljetukset ja lasillisen viiniä tapaksen kera paikallisella bodegalla. Seuraava retki tehdään maanantaina 7.3. Lisätietoja retkestä saat osoitteessa meriatur.com . Samassa osoitteessa voit myös ilmoittautua retkelle.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Onko Venäjä uhka Suomen itsenäisyydelle?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...