(…) (…)

Vauhti kiihtyy Fugesingersin musiikkishowssa

Aurinkorannikon uuden esiintyjäryhmän Fugesingersin Vauhti kiihtyy -näytös saa ensi-iltansa Nuriasolissa, Fuengirolassa keskiviikkona 2. marraskuuta klo 18.

Takana on monia tunteja harjoittelua ja nyt Fugesingers on koonnut upean kattauksen loistavia lauluesityksiä näytettäväksi yleisöille.

Fugesingers on ryhmä eri-ikäisiä laulunharrastajia ja -ammattilaisia, joita yhdistää into laulaa ja ryhmän pettämätön yhteishenki välittyy katsomoon asti. Esiintyjät ovat valinneet kappaleet niin, että ne merkitsevät henkilökohtaisesti heille itselleen jollakin tavalla. Esityksessä tullaan kuulemaan muun muassa Matin ja Tepon Vauhti kiihtyy ja Ultra Bran Sinä lähdit pois. Lavalla nähdään myös ihanan värikkäitä asuja.

Niin ikään värikäs tulee olemaan esityksien tunneskaala. Lauluesitykset vaihtelevat vauhdikkaasta ja iloisesta koskettavaan ja herkkään. Kaiken lisäksi lauluja tullaan esittämään usealla eri kielellä.

Showssa tullaan näkemään tanssia ja hieman puhettakin, mutta se ei ole pääpointtina.

-Turhat höpinät pois, nyt keskitytään musiikkiin, huomauttaa Erja Siljamo, yksi Fugesingersin esiintyjistä.

Porukan lämmintä yhteishenkeä pitää yllä myös se, että asioista voidaan sanoa suoraan ja se nähdään tsemppaavana asiana.

-Me sanotaan asiat suoraan, koska halutaan että kaikki onnistuu, kertoo Siljamo.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Sonja Lehmus, kuva: Sonja Lehmus
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on lempisienesi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...