(…) (…)

Taidokasta flamencoa tunteella

La Zingara on suomalaissyntyinen flamencotanssija Sevillasta. Hän on harvinainen ilmestys, todennäköisesti ainoa suomalainen, joka on flamencotanssin uralla edennyt koko Espanjan arvostamaksi taiteilijaksi.

Kati Vyyryläinen – La Zingara on raivannut tiensä sisään Sevillan flamencopiireihin. Menestys on vaatinut kovaa työtä, intohimoa ja lahjakkuutta.

La Zingara esiintyy David Manzano -nimisen kitaristi/laulajan kanssa. Heidän yhteinen esityksensä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua flamencoon sekä tanssina että musiikkina. Tämä on sitä oikeaa flamencoa, ei taustanauhoilla toteutettua turisteille suunnattua ryhmätanssia.

La Zingara ja David Manzano tuovat aidon flamencon Sevillasta Fuengirolaan

La Zingara ja Manzano esiintyvät ravintola Kukko Eventsissä Woolbedin järjestämissä tilaisuuksissa yleensä tiistaisin. Seuraava esiintyminen on tiistaina 22.2. Voit ilmoittautua Woolbedin flamencoiltoihin ja muihin tapahtumiin laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai laittamalla whatsapp viestin numeroon +34 687151228.

Näissä tilaisuuksissa Woolbed tarjoaa sinulle maittavan kolmen ruokalajin aterian. Lisäksi pääset kuulemaan huippuvalmentaja Juha Flinckin terveysluennon unen merkityksestä.

Lue lisää la Zingarasta:

https://fuengirola.fi/2020/24/11/flamenco-tanssija-syvien-tunteiden-taidokas-tulkki/

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on lempisienesi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...