keskiviikko, helmi 28, 2024

Vanhat pois ja uutta tilalle

Fuengirolan rantakadun pergolat ehtivät päästä jo huonoon kuntoon. Nyt ne kaikki uusitaan parin miljoonan euron projektilla.

Fuengirolan kaupunki kaunistautuu tulevaan kesäkauteen uusimalla rantapaseon pergolat koko kaupungin mitalta. Kaikkiaan tämä tarkoittaa 64 uuden pergolan pystyttämistä.

Uusilla aurinkokatoksilla halutaan kirkastaa kaupungille elintärkeän rantamaiseman ulkonäköä. Fuengirolan infrastruktuurista vastaava edustaja José Sánchez totesi, että rantakatu Paseo Maritimo on kaupungin turismin jalokivi.

Fuengirolan infrastruktuurista vastaava edustaja José Sánchez esitteli kaupungin jalokiven uusia koristeita.

- Mainos -

Ranta-alueen kehitysprojektissa on jo aiemmin panostettu jo mm. rantojen kulkukäytäviin ja palveluihin. Nyt myös pergolat saavat kaipaamansa uuden ilmeen. Monet vanhoista pergoloista alkoivat olla jo varsin huonokuntoisia.

Uudet pergolat on tehty erikoisvalmisteisesta teräksestä, joka on suunniteltu erityisesti kestämään eroosiota. Pergolat katetaan erikoiskankaalla, jolla on 15 vuoden takuu. Pergoloihin tulee myös LED-valonauhat, joiden avulla rantojen valaistusta voidaan osaltaan säätää.

Uusien katosten asentaminen on jo käynnissä. Valmista pitäisi olla kolme kuukautta ja kaksi miljoonaa euroa myöhemmin.

Kaikkien 64 pergolan uusiminen maksaa yhteensä lähes kaksi miljoonaa euroa. Aikaa kaikkien katosten pystyttämiseen menee kolmisen kuukautta. Työt ovat jo alkaneet, joten valmista pitäisi olla toukokuun puoliväliin mennessä.

Vanhat pergolat ovat täysin palvelleet ja joutavat pois.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Milloin viimeksi olet hiihtänyt?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...