Mijasissa juhlitaan suuren maailman malliin

Tänä viikonloppuna, torstaista 1. syyskuuta lauantaihin 3. syyskuuta juhlitaan Cala de Mijasissa teemalla Cala Mijas Festival.

Kyseessä ei ole mikään sympaattinen pieni kyläjuhla, jossa paikallinen Trubadurix kurittaa lyyraansa puun juurella. Ei, vaan nyt kaivetaan esiin isommat kanuunat. Kolmipäiväisen festarin pääesiintyjät ovat kovaa kansainvälistä tähtikaartia.

Torstaina päälavan odotetuin kokoonpano on eittämättä Arctic Monkeys. Lukuisilla pysteillä palkittu brittiorkesteri esittelee nykykuntonsa torstaina klo 22.50 alkaen.

Perjantaina lyödään lisää puita uuniin. Päälavalla nähdään aina tyylikäs Nick Cave and the Bad Seeds. Ja jottei hiki pääse kuivumaan australialaispoppoon jäljiltä, astelee samalle lavalle vielä illan päätteeksi yksi brittiläisen konemusiikin kovimpia nimiä, The Chemical Brothers.

Lauantain odotetuimmasta hetkestä ei ole epäilystäkään. Se koittaa klo 23.25, kun festarin päälavalle nousee taistelevista Oasis-veljeksistä se laulavampi, eli Liam Gallagher. Tuleeko Wonderwall? Champagne Supernova? Don’t Look Back in Anger?

Ei voi tietää. Lisää infoa osoitteessa https://calamijas.com/

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Onko Venäjä uhka Suomen itsenäisyydelle?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...