Lukuaika: La Promesa -hittisarja jatkuu heinäkuussa Suomessakin

La Promesa -hittisarja jatkuu heinäkuussa Suomessakin

Suosikkidraama La Promesa – Salaisuuksien kartano jatkuu heinäkuussa Ylellä kolmannen kauden jaksoin.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Jana Exposito (Ana Garces, kuvassa keskellä vauvan kanssa) on La Promesa -sarjan keskushahmo. Kuva: RTVE.

Kansainväliseksi jättihitiksi noussut espanjalainen saippuasarja La Promesa – Salaisuuksien kartano tarjoaa katsottavaa myös Suomen kesässä.

Yleisradio nimittäin tiedotti, että sarja jatkuu Suomessa kolmannen kauden uusin jaksoin heinäkuussa eli heti toisen kauden perään.

Kolmas kausi on pyörinyt jo Espanjan televisiossa pitkään. 1900-luvun alkuun ja herraskartanon elämän käänteisiin sukeltava draama sai ensi-iltansa tammikuussa 2023.

Epookkidraamassa on runsaasti jaksoja. Ensimmäisellä kaudella oli 122 jaksoa. Toisella 119 ja kolmannella kaudella jaksoja on 131 lisää.

- Mainos -

Lue myös: Ani Paananen: ”La Promesa koukutti ja aiheutti niskajumin”

La Promesa näkyy Yle Areenassa ja tv:ssä Teemalla

Monia suomalaisia La Promesa (suomeksi ”lupaus”) on ilahduttanut historiallisen saippuadraaman juonenkäänteiden lisäksi sen tarjoamalla kielikylvyllä: espanjankielisiä sarjoja ei liiemmin Suomen tv:ssä ole Serranon perheen jälkeen nähty.

Yle Areenaan uusia jaksoja tulee aina viikoittain viiden tunnin verran. Uudet jaksot ilmestyvät viiden osan ryppäissä maanantaiaamuisin kello kuusi. La Promesaa voi katsoa myös Teema & Fem  -kanavalta arki-iltapäivisin.

Espanjassa La Promesa tulee RTVE:n La 1 -kanavalla.

Tunnettu espanjalinen laulaja ja muusikko Gonzalo Hermida esittää La Promesan -tunnuskappaleen.

Gran Hotelin ja Velvetin kokeneet tuottajat takana

Fuengirola.fi kertoi aiemmin tänä vuonna, että historiallisessa saippuahitissä on mukana myös näyttelijä Aurinkorannikolta: Inma Pérez-Quirós, 62, joka on syntynyt Casaresin kuvankauniissa pikkukylässä Esteponasta länteen. Tv:ssä hänen roolihahmonsa nimi on Ramona.

Lue myös: La Promesa -sarjan uusi tähti on kotoisin Aurinkorannikolta

La Promesa – Salaisuuksien kartano -sarjan tuotantoyhtiöllä on kokemusta vastaavista historiallisista menestystuotannoista televisiossa. Ramón Camposin johtama tuotantoyhtiö Bambú Producciones on tehnyt suomalaisillekin tv-katsojille tuttuja hittejä kuten Gran Hotel (2011-13), Velvet – muotitalon tarina (2013-16), Marokko – rakkauden ja sodan aika (2017) ja Keskustytöt (2017-20).

La Promesan luoja ja vastaava tuottaja on Josep Cister Rubio. Hän on aiemmin ideoinut muun muassa sarjan La otra mirada – toinen katse (2018-19).

- Mainos -
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *