Lukuaika: Uusi käänne: poliisi tutkii kuolleen norjalaisnaisen huumekytköksiä

Uusi käänne: poliisi tutkii kuolleen norjalaisnaisen huumekytköksiä

Torremolinosin kadulta kuolleena löytyneen norjalaisnaisen kuolinsyyn tutkinta on edistynyt. Viranomaiset odottavat ruumiinavauksen ja toksikologisten testien tuloksia selvittääkseen, oliko  "iloisen ja urheilullisen" 21-vuotiaan Annen elimistössä huumausaineita.

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki
2 min lukuaika
Norjalainen Anne Mathea Morken menehtyi vain 21-vuotiaana Espanjan Aurinkorannikolla.

Nuoren norjalaisen naisopiskelijan ruumis löytyi keskiviikon vastaisena yönä (13.9.) Benyamina Norte -taloyhtiön edustalta Torremolinosissa Espanjan Aurinkorannikolla. Ohikulkijat havaitsivat ruumiin asfaltilla ja hälyttivät poliisit.

Poliisi vahvisti sittemmin, että menehtynyt on Anne Mathea Morken -niminen norjalainen nuori, 21-vuotias nainen.

Urheilullinen Anne opiskeli Fuengirolassa 2021-22 personal traineriksi. Hän asui Torremolinosissa kimppakämpässä ja ansaitsi elantonsa puhelinmyyjänä.

Lue myös: Torremolinosissa kuollut norjalainen Anne, 21, opiskeli ja työskenteli Fuengirolassa

- Mainos -

Hämärä kuolintapaus on herättänyt huomiota niin Espanjassa kuin Norjassakin.

Norjalaismedian mukaan Anne oli ”iloinen, urheilullinen ja luontoa rakastava nuori nainen”. Hänen sosiaalisen median tilinsä ovat täynnä kuvia, joissa hymyilevä nainen nauttii hiihtämisestä, purjehtimisesta tai uimisesta ystäviensä kanssa.

Ottiko Anne huumeet omasta tahdostaan?

Poliisi on nyt edennyt kuolinsyyn tutkinnassa.

Julkisuuteen päätyneiden tietojen mukaan Annen epäillään olleen ennen kuolemaansa juhlissa, joissa hän on joko ottanut tai hänelle on annettu huumeita, jotka ovat aihettaneet kuolemaan johtaneen reaktion.

Lue myös: Torremolinosista löytynyt ruumis oli norjalainen nuori nainen

Oikeuslääkärit ja toksikologian asiantuntijat analysoivat nyt norjalaisen ruumiista otettuja näytteitä kuolinsyyn selvittämiseksi. Tutkijoiden mukaan haitallinen reaktio huumausaineisiin voi selittää ruumista löydetyt tukehtumisen merkit.

Kuka hylkäsi ruumiin kadulle?

Jos tämä teoria osoittautuu oikeaksi, viranomaisten tehtävänä on seuraavaksi vahvistaa, ottiko Anne huumeet  omasta tahdostaan vai annettiinko ne hänelle.

Tutkijat yrittävät myös selvittää, kuka hylkäsi nuoren naisen kadulle ja miksi. Tutkimukset viittaavat siihen, että nuori nainen kuoli 10 tuntia ennen kuin ryhmä nuoria löysi hänet kadulta Torremolinosisssa.

- Mainos -
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *