Lukuaika: Torremolinosissa kuollut norjalainen Anne, 21, opiskeli ja työskenteli Fuengirolassa

Torremolinosissa kuollut norjalainen Anne, 21, opiskeli ja työskenteli Fuengirolassa

Epäselvissä olosuhteissa menehtynyt nuori norjalaisopiskelija Anne Morken opiskeli Espanjan Aurinkorannikolla personal traineriksi.

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki
2 min lukuaika
Hiihtoa rakastuntut norjalainen Anne Mathea Morken löytyi kuolleena Torremolinosin kadulta.

Torremolinosin rantakaupungin kadulta Espanjan Aurinkorannikolla viime viikon keskiviikkona (13.9.) kuolleena löytynyt nainen on varmistunut norjalaiseksi opiskelijaksi.

Fuengirola.fi on seurannut surullista ja ympäri Eurooppaa uutisoitua omituista kuolintapausta tiiviisti.

Lue myös: Torremolinosista löytynyt ruumis oli norjalainen nuori nainen

Nuoren norjalaisen naisopiskelijan ruumis löytyi keskiviikon vastaisena yönä (13.9.) Benyamina Norte -taloyhtiön edustalta Torremolinosissa. Ohikulkijat havaitsivat ruumiin asfaltilla ja hälyttivät poliisit. Espanjalaismedian mukaan hänellä ei ollut henkilöllisyyspapereita, mutta maassa ruumiin vieressä oli tyhjä laukku.

- Mainos -

Toistaiseksi poliisilla ei kuitenkaan ole vielä käsitystä siitä, miten ruumis on päätynyt kadulle. Uhrissa oli löydettäessä tukehtumisen merkkejä.

Näyttää siltä, että löytöhetkellä norjalaisnainen on saattanut olla kuolleena jo kymmenenkin tuntia, mikä viittaisi siihen, että uhri oli tuotu löytöpaikalle kuolleena.

Aktiivinen Anne rakasti hiihtoa

Poliisi on nyt vahvistanut, että menehtynyt on Anne Mathea Morken -niminen norjalainen. 21-vuotias Anne on viranomaisten mukaan asunut Espanjassa virallisesti reilun vuoden ajan.

Urheilullinen Anne on kotoisin Ringebusta, mikä on Lillehammerin pohjoispuolella Norjassa sijaitseva pieni kunta. Anne kävi urheilupainotteista linjaa paikallisessa lukiossa ja oli myös nuorempana aktiivinen Ringebu-Fåvang Ski Clubissa.

Hiihtoa rakastanut nuori nainen osallistui Norjan mestaruusviestihiihtoihin vuonna 2018. Annen taustoista kertoo muun muassa norjalainen VG-iltapäivälehti.

Lue myös: Nuoren naisen ruumis löytyi kadulta Torremolinosissa

Anne oli töissä hälytysjärjestelmiä myyvässä firmassa

Espanjaan Anne muutti vuonna 2021.

Lukuvuonna 2021–2022 hän opiskeli personal trainereita kouluttavassa norjalaisessa Active Educationin yksityiskoulussa Espanjan Aurinkorannikolla.

- Mainos -

Ensimmäisen lukukautensa Anne opiskeli Fuengirolassa.

Active Educationin vuoden jälkeen nainen työskenteli Sector Alarm -asiakaskeskuksessa Fuengirolassa tammi-maaliskuussa 2023.

Oikealla sijaitsevan kauneushoitola Sapphiran valvontakameran tallenteita tutkitaan nyt tarkasti. Norjalaisopiskelijan ruumis löytyi kuvassa ylhäällä vasemmalla näkyvältä katualueelta. Kuva: Google Maps.

Valvontakameran tallenteita tutkitaan

Espanjan poliisi tutkii nyt tarkasti kuolintapausta.

Poliisin kerrotaan saaneen valvontavideoita ja haastateltaneen todistajia asuinalueella, josta nainen löydettiin, mutta ei vahvista virallisesti, epäilevätkö naisen joutuneen rikoksen uhriksi.

Viranomaiset odottavat ruumiinavausraporttia eikä poliisi halua toistaiseksi kommentoida kuolinsyytä, he sanoivat aiemmin tällä viikolla.

Annen löytöpaikan lähellä sijaitsee kauneussalonki, jonka valvontakamera on saattanut tallentaa osia tapahtumasta. Espanjan poliisi on saanut tallenteet haltuunsa.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *