Lukuaika: Torremolinosista löytynyt ruumis oli norjalainen nuori nainen

Torremolinosista löytynyt ruumis oli norjalainen nuori nainen

Torremolinosista löytyi kadulta aamuyöllä 13. syyskuuta nuoren naisen ruumis. Poliisi on nyt onnistunut selvittämään, että kyseessä oli 21-vuotias norjalaisnainen.

Keskiviikkoaamuyönä 13. syyskuuta joukko kotiin palaavia nuoria löysi Torremolinosissa kadulta, Benyamina Norte taloyhtiön edestä naisen ruumiin. Diario Surin haastattelemien lähteiden mukaan, tutkimuksissa on nyt selvinnyt, että kyseessä on 21-vuotias norjalainen nainen, joka muutti Málagaan noin vuosi sitten.

Toistaiseksi poliisilla ei kuitenkaan ole vielä käsitystä siitä, miten ruumis on päätynyt kadulle. Uhrissa oli löydettäessä tukehtumisen merkkejä.

Lue myös: Nuoren naisen ruumis löytyi kadulta Torremolinosissa

- Mainos -

Uhrin henkilöllisyys varmistui, kun ruumiinavauksen jälkeen tiedot lähetettiin Norjan viranomaisille, joilta tuli henkilöllisyydelle virallinen vahvistus. Ennen tätä poliisilla oli jo vahva epäilys uhrin henkilöllisyydestä.

Ruumiin löytyessä sen vierellä oli vain kankainen käsilaukku, joka oli jokseenkin tyhjä. Jo tuolloin näytti siltä, että ruumis oli ollut kuolleena jo kauan, mikä viittasi siihen, että uhri oli tuotu löytöpaikalle kuolleena. Tämä käsitys on tutkimuksissa vahvistunut. Näyttää siltä, että löytöhetkellä norjalaisnainen on saattanut olla kuolleena jo kymmenenkin tuntia.

jatkuu kuvan jälkeen

Málagan yliopistollinen sairaala, Hospital Clínico Universitario de Málaga.

Koska kyseessä oli julkiselta paikalta löytynyt ruumis, jonka kuolema saattoi hyvinkin johtua rikoksesta, asian tiimoilta aktivoitiin myös Policia Nacionalin väkivaltarikosten erityisyksikkö.

Uhrin ruumis vietiin heti sen löytymisen jälkeen Málagan yliopistolliseen sairaalaan (Hospital Clínico Universitario de Málaga), missä etsittiin mm. röntgenkuvilla sisäisiä murtumia ja muita väkivallan merkkejä.

Sen jälkeen ruumis siirrettiin Málagan oikeustieteen laitokselle (Instituto de Medicina Legal), missä tehtiin ruumiinavaus vielä saman keskiviikon aamuna. Ruumiinavauksen suoritti yhdessä kaksi patologia, mikä on normaali käytäntö, kun kyseessä on väkivaltainen kuolema, jossa epäillään rikosta.

Lopullinen kuolemansyyn selvitys odottaa vielä kemiallisten, toksikologisten ja histopatologisten testien valmistumista.

Tutkimukset viittaavat siihen, että uhri on kuollut tukehtumalla. Epävarmaa on kuitenkin vielä se, miten tukehtuminen on tarkemmin tapahtunut. Yksi teoria on se, että tukehtuminen on tapahtunut väkivaltaisesti. Toisaalta ei ole pystytty vielä sulkemaan pois sellaistakaan vaihtoehtoa, että tukehtuminen olisi ollut seurausta päihteiden aiheuttamasta reaktiosta.

- Mainos -

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...