Uutiset

Tulossa kylmä viikonloppu

Viime tammikuussa Málaga sai hetkellisen lumihunnun. Sitä ei ole nyt odotettavissa, mutta kylmää kyytiä on silti luvassa.

Kelit Aurinkorannikolla eivät viime aikoina ole olleet parhaimmillaan. Kylmä ilmanala on vaikuttanut alueeseen jo reilun viikon ja loppuviikosta saapuneet sateet ovat saaneet ilman tuntumaan hyytävän kylmältä.

 

 

Aivan heti korjausta lämpimään ei ole tulossa. Alkavana viikonloppuna varsinkin sunnuntaina lämpötila laskee vielä entisestään. Ylimmät ennustetut lämpötilat sunnuntaille ovat Fuengirolassa kymmenen asteen tietämissä. Mijas pueblon korkeudella päivän ylin saattaa jäädä viiden asteen kieppeille. Yöllä mennään reilusti alle kymmenen asteen, Mijasissa lähelle nollaa. Tuuli rauhoittuu sunnuntaiksi, joten sen vaikutus kylmän kokemiseen pienenee.

Perjantaina Aurinkorannikolla sataa vettä koko päivän. Kovimmat sateet painottuvat aamupäivään, sade heikkenee iltaa kohti, mutta ennusteen mukaan se on jatkuvaa lauantain aamuyölle saakka. Tuuli on alueella kohtalaista, enimmillään noin 6m/s.

Aurinko tulee esiin lauantaiksi. Ylimmät lämpötilat jäävät kuitenkin noin 15:n asteeseen. Tuuli yltyy paikoin navakaksi, se puhaltelee noin 8m/s puuskissa vielä kovempaa.

Viileä sää jatkunee ensi viikollakin. Päivän ylimmät lämpötilat vaihtelevat Fuengirolassa 13:n ja 16:n välillä Mijasissa 8:n ja 12:n välillä. Mijasissa varsinkin alkuviikosta yöpakkaset ovat mahdollisia. Sateet näyttävät kuivahtavan maanantaiaamuun, sen jälkeen aurinko paistaa koko viikon. Tuulet ovat melko rauhallisia, eli suojaisissa aurinkoisissa paikoissa tarkenee vähintään kohtuullisesti.

 

Kuvassa eltiempo.es -sivuston sääennuste lähipäiville Fuengirolassa.

Antti Pekkarinen

Mitä pidit jutusta?
+1
112
+1
9
+1
11
+1
14
+1
26
+1
6

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

  Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa