Yritysuutiset

Senioriasuminen ja hoivapalvelut -hanke etenee Aurinkorannikolla

Priima-yhtiöiden toimitusjohtaja Jari Rastas.

Ikääntyvän väestön suomenkielisille hoivapalveluille löytyy runsaasti kysyntää Aurinkorannikolla. Toistaiseksi tarjonta on vähäistä, mutta asiaan on tulossa muutos.

Noin vuosi sitten Fuengirola.fi lehti uutisoi hankkeesta, jonka tavoitteena on rakentaa suomalaisia palvelevaa senioriasumista hoivapalveluineen Aurinkorannikolle. Juttu herätti tuolloin paljon huomiota ja Priima -yhtiöiden toimitusjohtaja Jari Rastaan puhelin soi tiuhaan.

-Tontti ensimmäiselle kohteelle on nyt hankittu ja arkkitehtisuunnittelu alkaa pian. Jos kaikki menee hyvin, pääsemme aloittamaan ennakkomarkkinoinnin jo ensi syksynä. Espanjassa täytyy kuitenkin aikatauluihin suhtautua varovaisesti, kaikenlaista viivytystä voi matkalla tulla vastaan, kertoo Rastas.

-Tarvetta todellakin tällaisille palveluille on. Me lähdemme liikkeelle asumispalveluilla. Tulevissa kohteissamme on mahdollisuus sekä omistus- että vuokra-asumiseen. Hoivapalvelut ovat osa konseptia ja kapasiteettia kasvatetaan kysynnän mukaan.

Priima-Yhtiöryhmän nykyään omistama Andacare S.L. panostaa nyt kodinhoidon ja muihin asumiseen liittyvien palveluiden kehittämiseen. Uuden henkilöstön haku on käynnissä. Andacare tulee myös toimimaan rakennettavien Priima-seniorikohteiden palveluntuottajana.

Nyt hankittu ensimmäinen tontti sijaitsee Fuengirolan läheisyydessä. Andacaren uusi toimisto aukeaa Fuengirolan keskustaan.

-Tavoitteemme on avata alueelle useampia kohteita ja osan niistä tulisi ehdottomasti sijaita Fuengirolan alueella. Rastas hahmottelee tulevaisuutta.

Mitä pidit jutusta?
+1
398
+1
62
+1
4
+1
8
+1
3
+1
8

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin vanha...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa