Lukuaika: Fugepesiksen matkat myyneet hyvin

Fugepesiksen matkat myyneet hyvin

Superpesiksen kausi 2024 käynnistyy 27.–28.4. tuttuun tapaan Espanjan Aurinkorannikolta, kun Fugepesis käynnistää kauden jo kuudetta kertaa Fuengirolassa.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika

Superpesiksen kausi 2024 käynnistyy 27.–28.4. tuttuun tapaan Espanjan Aurinkorannikolta, kun Fugepesis käynnistää kauden jo kuudetta kertaa Fuengirolassa.

Aurinkorannikolla kautensa aloittavat naisten puolella Seinäjoen Maila-Jussit ja Fera Raumalta sekä miehissä Vimpelin Veto ja Joensuun Maila.

Lauantaina 27.4. Elolan stadionilla nähdään naisten ottelu Fera‒Seinäjoen Maila-Jussit. Kumpikin joukkue avaa kautensa Espanjassa nyt toista kertaa. Seinäjoen Maila-Jussit pelasi Fugepesiksessä vuonna 2022 ja Fera vuonna 2019.

- Mainos -

Sunnuntaina 28.4. Elolaan vastakkain astelevat Vimpelin Veto ja Joensuun Maila. Myös Veto ja JoMa pelaavat Fugepesiksessä nyt toista kertaa. Vimpelin Veto pelasi Fuengirolassa vuonna 2018 ennätyksellisen, miltei 3 000 silmäparin edessä Imatran Pallo-Veikkoja vastaan. Joensuun Maila osallistui Fugepesikseen edellisen kerran vuonna 2019.

Fugepesiksen matkapaketit ovat käyneet vilkkaasti kaupaksi. Tapahtumaan on tarjolla eri pituisia Saarikoski Travelsin myymiä matkapaketteja viiden päivän matkoista kahdeksan päivän matkoihin. Lähtöjä on Tampereelta, Helsingistä ja Oulusta, ja esimerkiksi Tampereen matkapaketit ovat tällä hetkellä loppuunmyytyjä.

Matkapakettien lisäksi tarjolla on myös pelkkiä lentoja niille tapahtumaan saapuville, joilla on esimerkiksi oma huoneisto Aurinkorannikolla. Yksittäiset otteluliput tulevat myyntiin myöhemmin.

TAGIT:
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *