Pesäpalloliitto haluaa kehittää Fugepesistä

Superpesiksen avaus on pelattu viisi kertaa Fuengirolassa. Taustajoukoissa on tapahtumassa muutoksia, usko tapahtuman jatkumiseen ja kasvamiseen on vahva.

-Tämä on erinomaisen hieno tapahtuma. Pesisväkeä kokoontuu ennen kauden varsinaista alkamista mukavissa merkeissä Fuengirolaan, paikalla on sekä pesisfaneja että myös taustavaikuttajia ja totta kai pelaajia. Fugepesis on ehdottomasti sellainen tapahtuma, jonka haluamme jatkuvan tulevaisuudessakin, pesäpalloliiton huippu-urheilujohtaja Miika Rantatorikka julistaa.

Fugepesiksen järjestelyorganisaatiossa tulee muutoksia, kun suurimman työn tehnyt IPV:n Jani Valkeapää siirtyy muihin tehtäviin.

-Ajatuksena on, että liitto tulee enemmän mukaan järjestelyihin. Käytännönasioita pohdittiin jo viime viikonloppuna Fuengirolassa ja tässä lähiviikkoina on tarkoitus istua rauhassa alas miettimään, miten edetään. Jani Valkeapää on ollut tärkeä hahmo tapahtuman rakentamisessa, varmasti saamme hyödynnettyä hänen kokemustaan jatkossakin, vaikka hän toisiin tehtäviin siirtyykin.

Pesäpalloliiton Miika Rantatorikka oli tyytyväin viime viikonlopun Fugepesikseen. ” Varsinkin naisten ottelun suuri yleisömäärä oli positiivinen yllätys”.

- Mainos -

Viidettä kertaa järjestetyssä Fugepesiksessä on perinteisesti pelattu sekä naisten että miesten sarja-avausottelut. Rantatorikka pyörittelee mielessään tapahtuman mahdollista laajentamista.

-Olemme keskustelleet esimerkiksi mahdollisuudesta pelata useampia pelejä viikon aikana. Mitään valmista ajatusta tästä ei vielä ole, mukaan voisi mahdollisesti ottaa muitakin sarjatasoja ja ikäluokkia. Kaiken, mitä tehdään, täytyy olla sekä taloudellisesti että toiminnallisesti kannattavaa ja järkevää.

Myös pelien ulkopuolisia oheistapahtumia on mahdollista kehittää.

-Fugepesiksen otteluissa on nyt jo hieno karnevaalitunnelma. Yhtenä ajatuksena voisi olla jonkinlaisen tapahtumatorin järjestäminen. Sellainen voisi kerätä porukan yhteen otteluiden jälkeen hyvän viihteen ja yhdessäolon merkeissä.

Fugepesiksen osalta tulevaisuus näyttää valoisalta. Järjestelyorganisaatiossa on mukana monia toimijoita niin Suomesta kuin Aurinkorannikoltakin.

 

 

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen kuvat: Saana Pihlajaniemi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...