Lukuaika: Hjalliksen uusi rakas on tuttu näky Aurinkorannikolla – Jasmine Pajari toimi Fugepesiksen tuottajana

Hjalliksen uusi rakas on tuttu näky Aurinkorannikolla – Jasmine Pajari toimi Fugepesiksen tuottajana

Tämän vuotisten Linnan juhlien suurimman uutispommin räjäytti presidenttiehdokas Hjallis Harkimo. Hän käveli juhliin upean kaunottaren Jasmine Pajarin kanssa.

Presidenttiehdokas, liikemies Hjallis Harkimo, 70, ja Jasmine Pajari, 35, olivat onnistuneet pitämään suhteensa salassa.

Vain muutamaa tuntia ennen keskiviikkoisia Linnan juhlia 6.12. Hjallis paljasti asian omalla Instagram-tilillään.

Asiasta uutisoivat monet mediat, esimerkiksi Ilta-Sanomat.

- Mainos -

Hjalliksen sydänkäpy Jasmine Pajari on Aurinkorannikon suomalaisille tuttu ihminen. Hän toimi Fugepesiksen päätuottajana tapahtuman kolme ensimmäistä vuotta, eli 2017-2019.

Hän vieraili alueella useasti ja oli näkyvästi esillä.

Jasmine Pajari ajautui Pesistuottajaksi sattumalta.

Keskisormi pystyssä eteenpäin

Fuengirola.fi -lehden toimittaja Mika Heikkilä haastatteli Pajaria keväällä 2017. Tuolloin hän kertoi joutuneensa usein vähättelyn kohteeksi, koska on kaunis nuori nainen.

– Ihmiset eivät aina usko, että pystyn tekemään vaadittavat asiat. Minulla on kahdeksan vuoden kokemus media-alasta. Osaan mennä mukavuusalueeni ulkopuolelle, Pajari kertoi tuolloin.

– Kaikkea paskaa ei kuitenkaan tarvitse ottaa vastaan, vaikka nahka on matkan varrella parkkiintunut. Asenteeni on, että kuljen keskisormi pystyssä eteenpäin. Kukaan ei kävele ylitseni, hän jatkoi.

Pesistuottaminen oli Pajarille mieluisa tehtävä, kesä alkoi aikaisemmin, kun pääsi huhtikuussa Aurinkorannikolle.

– Joidenkin ihmisten on vaikea ottaa minua tosissaan, koska näytän ikäistäni nuoremmalta. Ensimmäinen kysymys on aina, olenko joku missi tai malli, tuolloin 29-vuotias, nyt 35-vuotias kaunotar kertoi.

Extremeä ja moottoriurheilua

Vuonna 2012 Pajari hyppäsi Nelosella esitetyn Start-automakasiiniohjelman toimittajaksi ja moottoripyörien testiajajaksi.

- Mainos -

– Rakastan moottoriurheilua ja moottoripyöriä. Olen omistanut monta pyörää. Ensimmäinen oli 535 kuutioinen Yamaha Virago. Minulle suositeltiin sitä, koska se on pieni, kevyt ja helppoa ajaa. Halusin kuitenkin isomman moottoripyörän.

Myös laulu kuuluu Pajarin harrastuksiin. Kuvassa hän laulaa vuoden 2018 pesisbileissä.

Seuraavaksi hän sai allensa 800-kuutioisen Suzuki Intruderin.

– Sekään ei riittänyt, koska tykkään mennä kovaa. Kolmas moottoripyöräni oli Suzuki GSF 1250 Bandit. Siinä oli vääntöä ja elämää. Tällä hetkellä en omista yhtäkään.

Pajari miettii hetken kunnes hän innostuu uudelleen.

– Olen myös päässyt kokeilemaan Barcelonassa rajoitettua tuhatkuutioista BMW RR:ää. Se on niin vahva pyörä, että ilman rajoittimia sitä ei saa liikkeelle kuin keula pystyssä. Mansaaren GP-ajojen yhteydessä 2012 pääsin taas ajamaan katuradan läpi Yamahalla, jonka mallia en muista. Nopeus nousi suoralla yli 200 kilometriin tunnissa, Pajari muistelee.

Sukellusta ja laskuvarjohyppyä

Nuori nainen rakastaa extreme-lajeja. Hän työskenteli nuorempana sukellusoppaana Thaimaassa.

– Siellä on lämpimät ja kirkkaat vedet, täällä taas kylmät. Sen takia en ole sukeltanut Espanjassa. Minua myös kiinnostavat enemmän Thaimaan kasvillisuus ja eläimet kuin pelkkä meren pohja, vaikka täältä löytyykin hylkyjä.

Seuraavaksi Pajari haluaa kokeilla laskuvarjohyppyä.

- Mainos -

– Minulla on korkeanpaikankammo, mutta haluan voittaa sen. Joku saa vaikka potkaista minut ulos lentokoneen ovesta, Pajari nauraa.

Toistaiseksi ei ole tiedossa onko Pajari jo kokeillut laskuvarjohyppyä.

Sattumalta pesistuottajaksi

Pajari ajautui Fugepesiksen tuottajan tehtävään sattumalta.

Hän käväisi Radio Finlandian silloisen päätoimittajan Heli Tourun haastateltavana Helsingissä, koska halusi työharjoitteluun Espanjan aurinkoon. Keskustelun aikana kävi ilmi, että täältä puuttuu pesäpallo.

Pajari lupasi ottaa selvää, löytyisikö suomalaisilta pesäpalloilijoilta kiinnostusta tulla pelaamaan tänne.

Keväällä 2017 allekirjoitettiin jatkosopimus Fugepesiksestä Fuengirolan kaupungin kanssa. Paikalla olivat kaupungin urheiluvastaava Pedro Cuevas, Jasmine Pajari, pormestari Ana Mula, IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää sekä Juha Saarikoski Saarikoski travelsista.

– Suomen Pesäpalloliitosta kehotettiin soittamaan sarjanousija Imatran Pallo-Veikkoihin, joka oli ilmaissut halukkuudestaan pelata Espanjassa jo vuotta aiemmin.

Lue myös: Fugepesistä halutaan kehittää

Tapahtuma oli niin onnistunut, että Pesäpalloliitto halusi tehdä kauden espanjalaisesta avauksesta perinteen.

Tapahtuma on järjestetty koronavuosia lukuun ottamatta joka vuosi. Myös ensi keväänä 2024 on tarkoitus avata Superpesiskausi Fuengirolassa.

Jasmine Pajari toimi Fugepesiksen tuottajana yhdessä miehensä Harri Pajarin kanssa.

Harri Pajari menehtyi 68 vuoden iässä pitkällisen sairauden murtamana viime kesänä.

Lue myös: Fugepesiksen isä Harri Pajari on kuollut

Jamine Pajari tuomassa pesislippuja myyntiin Centro Finlandiaan vuonna 2018. Liput vastaanotti Terhi Parkko.

 

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen, Mika Heikkilä Kuvat: AP, MH
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...