Lukuaika: Alennusmyynnit alkavat Aurinkorannikolla: Zara, H&M, El Corte Inglés…

Alennusmyynnit alkavat Aurinkorannikolla: Zara, H&M, El Corte Inglés…

Tammiale käynnistyy Espanjassa toden teolla vasta loppiaisen jälkeen. Suositut vaateketjut avaavat aleovensa sunnuntaina.

Las Rebajas! Alennusmyynnistä kertova kyltti ripustetaan viimeistään loppiaisen jälkeen suurimpien kauppojen ikkunoihin Espanjan Aurinkorannikollakin.

Siinä missä Suomessa tammiale saattaa alkaa heti jouluna, Espanjassa perinteinen alen aloituspäivä on loppiaista seuraava kauppapäivä.

Toki osa kauppaketjuista on Espanjassakin alentanut hintojaan jo tammikuun alussa, mutta suurin ryntäys alkaa sunnuntaina 7. tammikuuta.

Suomalaisten suosimat alueen isot kauppakeskukset kuten Miramar Fuengirolassa, Plaza Mayor Málagassa ja La Cañada Marbellassa ovat avoinna sunnuntaina aamusta iltaan, noin klo 10-22.

La Cañadan ostoskeskus Marbellassa.

- Mainos -

Zara, Bershka, Pull & Bear…

Koko Inditex-konserni laittaa alennuksia verkkosivuilleen ja sovellukseen loppiaislauantaina 6. tammikuuta alkaen. Hinta- ja muotitietoisten shoppailijoiden pitää odottaa sunnuntaihin tammikuun 7. päivään, jotta alennukset löytyvät kaikkien konserniin kuuluvien liikkeiden fyysisistä myymälöistä.

Espanjalaiseen Inditex-konserniin kuuluvat suositut ketjut kuten Zara, Bershka, Pull & Bear ja Stradivarius. Kärsimättömimmät pääsevät käsiksi näihin tarjouksiin lauantaina 6.1. klo 18 sovelluksessa ja verkossa tuntia myöhemmin, klo 19.

Esimerkiksi Fuengirolan keskustan Zara-liike on avoinna sunnuntaina 7.1. klo 10-21.30 ja Miramarin ostoskeskuksessa sijaitseva Zara on auki sunnuntaina klo 10-22.

El Corte Inglés

El Corte Inglés -ketjun tavaratalot ovat jo aloittaneet nettisivuillaan jopa 40 %:n alennuksilla tammikuun alussa. Iso ale alkaa sunnuntaina 7. tammikuuta ja kestää helmikuun 29. päivään.

Esimerkiksi Mijasin El Corte Inglés on avoinna sunnuntaina klo 10-20, samoin Marbellan ja Málagan tavaratalot.

Springfield, Cortefiel…

Tendam-ryhmään kuuluvat Springfield, Women Secret, Pedro del Hierro tai Cortefiel ovat jo aloittaneet alennusmyyntinsä, monissa näistä liikkeistä voi saada jopa 50% alennuksia vaatteista. Ale kestää helmikuun loppuun asti.

H&M, Mango

H&M ja Mango ovat antaneet asiakkaille isoja alennuksia jo vuoden 2024 ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Tosin Mangossa alehinnoista ovat päässeet toistaiseksi nauttimaan vain VIP-asiakkaat yksityismyynnillä.

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...